Odensviksvägen 6B, Söder

Intresserad?

Denna lägenhet är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Odensviksvägen 6B, Söder (Östersund)

Toppfräsch 3:a med sjöutsikt

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  75 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 748 kr

Välkommen till denna renoverade och toppfräscha 3:a med inglasad balkong och härlig sjöutsikt. Lägenheten är belägen på 3:e våningen i en omtyckt bostadsrättsförening. Lägenheten har renoverats under 2018-2019 och erbjuder ett helkaklat badrum i stilrena färger och moderniserat vitt kök. Lägenheten är genomgående renoverad med ljusa trägolv, innertak med infällda spotlights och väggar klädda med moderna sobra ytskikt.

Lägenheten har en välkomnande hall där första delen mot ytterdörren har klinkergolv och i dess förlängning ligger ett ljust trägolv. Från hallen kommer ni åt lägenhetens båda sovrum vilka är rymliga och erbjuder bra förvaring i flertalet garderober. Vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från fönster som vetter mot två väderstreck. Från vardagsrummet kommer ni åt den rymliga och inglasade balkongen som erbjuder plats för härlig utemöbel där man kan njuta av sjöutsikten i timmar. Köket går i vitt och erbjuder plats för rymligt matbord, här finns gott om bänkyta för den matlagningsintresserade. Lägenhetens badrum är toppmodernt och har renoverats med sobra färger. Här erbjuds ni dusch och tvättmaskin.

Varmt välkommen!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Odensviksvägen 6B
Odensviksvägen 6B
Odensviksvägen 6B
Odensviksvägen 6B
Lekpark i området
Lekpark i området

Planlösning

Område

I närheten

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar (2:an, 6:an och 9:an) som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger (Thairestaurang och flera pizzerior) och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde där man också når Sverigeleden.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.