Ottfjällsvägen 30

Eller högstbjudande

750 000 kr

Högsta bud

700 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 700 000 kr 06/02 14:42 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Ottfjällsvägen 30 (Östersund)

Bostadsrättsradhus med egen uteplats!

 • Typ
  Bostadsrättsradhus
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  85 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  4 974 kr

Välkommen till denna trea i två plan med radhuskänsla. Vi välkomnas in i en luftig entré med möjlighet till avhängning till höger och på vänster sida ett rymligt förråd som rymmer det mesta.

Entréplanet bjuder på två sovrum, kök och badrum. Köket har gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt gott om arbetsyta för kocken. Ett större matbord får plats och även kökssoffa om så önskas. Badrummet är inrett med ljusblå plastmatta och blå väggfasta skåp som matchar. Här finns plats för tvättmaskin om man så vill. De två sovrummen är rymliga och från det större nås den inglasade altanen med trallgolv. Här ryms både stolar och bord.

En gedigen trätrappa tar er upp till det övre planet som är inrett med ett stort och luftigt vardagsrum. Flertalet fönster ger ett trevligt ljusinsläpp och på golvet ligger ett snyggt parkettgolv. Gott om plats finns för soffa, fåtöljer och skrivbord.

På innergården finns lekplats för barnen med sandlådor, rutschkana och gungor. I föreningen finns också en kvarterslokal som är utrustad med kök och toalett. Här finns även tillgång till bastu och solarium. I avgiften ingår både kabel-tv och bredband. Lediga parkeringsplatser finns för närvarande.

Välkomna på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  85 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  49

Bostadsrättsradhus i två plan.

Interiör

Entré/hall: Entrén välkomnar med en hallmöbel som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Väggarna är klädda i tegelröda tapeter och på golvet ligger ett grått laminatgolv. I den inre hallen ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är klädda i tegelröda tapeter.

Förråd: I anslutning till entrén nås ett stort förråd som är inrett med hyllor. Väggarna är målade i en blå kulör och på golvet ligger en sandfärgad plastmatta.

Kök/matplats: Köket i vitt erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Ovanför bänkskivan sitter ett ljust kakel och under överskåpen sitter spotlights som ger bra ljus åt arbetsytorna. Köksutrustningen består av fullstor kyl från Whirlpool, fullstor frys från Whirlpool, spis/ugn från Electrolux, spisfläkt från Franke och en rostfri diskho. Väggarna är målade i en blå kulör och på golvet ligger ett laminatgolv. Gott om plats finns för matbord för 4-5 personer.

Sovrum: Plats finns för säng och skrivbord. Två garderober med tillhörande överskåp bjuder på förvaring. Väggarna är klädda i en grön tapet och på golvet ligger ett laminatgolv.

Sovrum: Detta sovrum rymmer dubbelsäng och sängmöbler. Fem garderober erbjuder förvaring. En av väggarna är klädd i en svart fondtapet och resterande väggar i ljusa tapeter. På golvet ligger ett laminatgolv. Härifrån nås även altanen som har trallgolv och inglasning. Gott om plats finns för utemöbler.

Badrum: Badrumsinredningen består av väggfasta skåp, toalettstol från Ifö, handfat från Svedbergs, spegelskåp från Svedbergs och duschhörna. Det är förberett med avlopp, vatten och el ifall man vill installera tvättmaskin. Väggar och golv är klädda i en blå plastmatta.

Vardagsrum: Detta rymmer soffa, tv-möbel och soffbord. I en av väggarna finns en infälld bokhylla. Flertalet fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. En av väggarna är målad i en mörkgrå kulör och resterande väggar är klädda i ljusa tapeter. På golvet ligger ett parkettgolv.

TV

ComHem. Ingår i avgiften.

Internet

Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften.

Byggnad

 • Byggår
  1983
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Renoveringar

2018
-Nytt låssystem. Renovering av kvarterslokal. Målning av gemensamma utrymmen. Radialfläktar.

2017
-Installation av ny undercentral. Grävarbeten och asfaltering vid garagen.

2015
-Byte av utrustning i tvättstugan på Ottfjällsvägen 14.

2014
-Ny lekplatsutrustning.

2012
-Portarna till garagen byttes ut. Dränering av garagelängan närmast Ottfjällsvägen 60. Bostadsrättsradhusen ommålade.

2011
- Taken på bostadsrättsradhusen och lägenheterna i lågdelen av höghuset renoverades.

Exteriör

Uteplats

Inglasad altan.

Bilplats

43 garage. 325 kr/mån. Kort kö.
34 parkeringsplatser med motorvärmare. Finns lediga platser fn.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 974 kr
 • Andel i BRF
  1,5005 %
 • Andel av årsavg.
  1,5005 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår bredband och kabel-tv.

Driftskostnader
 • El
  530 kr

Totalt: 530 kr/mån

Bostadsrätts­förening

HSB:s Brf Tekakan
 • Lägenheter
  69 st

HSB Brf Tekakan är en förening med 69 lägenheter som är fördelade i bostadsrättsradhus och ett höghus med en lågdel. I föreningen finns en stor kvarterslokal som är utrustad med kök och toalett. Frivilliga städdagar anordnas vår och höst med en kvartersfest som avslutning där alla samlas.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god och man följer en 30-årig underhållsplan.
Det finns inga planerade avgiftshöjningar. Avgifterna höjdes 2012 med 4,6 % med anledning av stigande fjärrvärmekostnader.

Renoveringar

2018
-Nytt låssystem. Renovering av kvarterslokal. Målning av gemensamma utrymmen. Radialfläktar.

2017
-Installation av ny undercentral. Grävarbeten och asfaltering vid garagen.

2015
-Byte av utrustning i tvättstugan på Ottfjällsvägen 14.

2014
-Ny lekplatsutrustning.

2012
-Portarna till garagen byttes ut. Dränering av garagelängan närmast Ottfjällsvägen 60. Bostadsrättsradhusen ommålade.

2011
- Taken på bostadsrättsradhusen och lägenheterna i lågdelen av höghuset renoverades.

Gemensamma utrymmen

Inom föreningen finns cykelförråd och kvarterslokal. I föreningen finns två tvättstugor. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. I anslutning till en av tvättstugorna finns bastu och solarium.

Dokument

Övrig information

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkommen till Ottfjällsvägen 30
Välkommen till Ottfjällsvägen 30
Vy mot uteplats och baksidan av huset
Vy mot uteplats och baksidan av huset
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Badrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Gott om plats för utemöbler
Gott om plats för utemöbler
Inglasad altan
Inglasad altan
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Entré/hall
Entré/hall
Entré/hall
Entré/hall
Inre hall
Inre hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vy från vardagsrummet
Vy från vardagsrummet

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.