Samuel Permans Gata 35 A

Accepterat pris

1 790 000 kr

Högsta bud

1 700 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 1 700 000 kr 13/02 13:37 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Samuel Permans Gata 35 A (Östersund)

Renoverad trerummare med hög standard!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  71 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  4 053 kr

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk trea i populär förening i Karlslund med bara några minuters promenad till centrum.

Redan innanför dörren får man en känsla av en ljus och fräsch lägenhet. I den ljusa entrén ligger svart klinker på golvet och en stor skjutgarderob erbjuder gott om förvaring. Vidare in i köket ligger en fin ekparkett som även ligger i vardagsrum, ett av sovrummen och klädkammaren. Köket till höger totalrenoverades 2011 med vita luckor och infällda spotlights och ledlist över arbetsytorna. Vitvarorna är i rostfritt utförande och kommer från Gaggenau, Siemens och Samsung. Här finns bra med bänkyta för att tillaga en måltid eller ställa ifrån sig byttor och grytor under matlagningen. Med en matplats där fyra personer lätt får plats kring bordet finns möjlighet att umgås och laga mat samtidigt.

Direkt till vänster har vi det större sovrummet som ger en ombonad känsla och även är utrustat med en rejäl klädkammare med skjutdörrar. Klädkammaren är inredd med klädstång, utdragbara lådor och hyllor ända upp till tak. Från hallen nås det andra sovrummet som är rymmer både säng, skrivbord och garderob. Vardagsrummet är ljust med nedsänkt tak och infällda spotlights som dimbara. Härifrån når man balkongen där trall ligger och plats finns för bord och stolar. Härifrån har man en vacker utsikt mot fjällvärlden, stadens hustak och Rådhustornet.

Badrummet är renoverat med stora vita kakelplattor och på golvet ligger vacker svart sjösten. Här sitter elegant badrumsinredning, handdukstork och takdusch.

Bostadsrättsföreningen är välskött och har cykelförråd, samlingslokal, vävstuga och bastu. Det finns också ett övernattningsrum för gäster och detta går att hyra för 150 kr/natt. Ett stort förråd samt ett matkällarförråd hör till lägenheten.

Här bor ni med bästa tänkbara läge mitt i hjärtat av Karlslund! Från lägenheten tar det endast 5 minuter att gå ner till centrum och endast några minuters promenad bort ligger campus. Granne med föreningen finns en matvarubutik med postservice samt busshållplats. Ett stenkast bort finns Björkbackaparken, belysta längdskidspår och bouleplan. I omtyckta Karlslund finns även frisör, skolor, dagis och restaurang. Här bor och trivs människor i alla åldrar.

Välkommen!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  71 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  26006-114 / 1202
Interiör

Entré/hall: Entrén välkomnar med ett svart klinker och vitmålade väggar. I anslutning till entrén finns ett platsbyggt nyckelskåp och en vattenburen klädtork för blöta ytterkläder. I en skjutgarderob med spegeldörrar från Ballingslöv finns hyllor, lådor och klädstång som underlättar förvaringen. Väggyta finns för spegel och fotografier.

Kök/matplats: Köksinredningen i vitt kommer från Hagakök och har gott om förvaring i skåp och lådor. Ovanför den snygga bänkskivan i granit (extra djup med mer arbetsyta) sitter ett matt vitt kakel och under överskåpen sitter infällda spotlights och en ledlist. Den rostfria hon kommer från Franke och blandare från Hansgrohe med utdragbart duschmunstycke. Övrig köksutrustning består av kyl/frys från Samsung, induktionshäll från Gaggenau, spisfläkt från Gaggenau, integrerad diskmaskin från Gaggenau, självrengörande inbyggd ugn från Siemens och inbyggd mikro från Siemens. Väggarna är klädd i en mönstrad tapet och på golvet ligger ett ekparkettgolv. Matplatsen rymmer fyra personer och härifrån har man utsikt mot innergården.

Badrum: Inredningen består av kommod från Hafa, spegelskåp med spotlights från Hafa, badrumsskåp från Hafa, toalettstol från Westerbergs, vattenburen handdukstork, duschdörr från INR och takdusch. Här sitter även en fuktstyrd Paxfläkt och i taket sitter spotlights. Väggarna är klädda i vitt kakel och på golvet ligger svart/grå sjösten.

Vardagsrum: Vardagsrummet rymmer soffa, soffbord, bokhylla och tv-möbel. Väggarna är vita och på golvet ligger ett ekparkettgolv. Härifrån nås även balkongen med högt fritt läge och utsikt mot fjällen. Här ryms bord och stolar. Under 2019 är det planerat att byggas tak över balkongen.

Sovrum: Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng och sängmöbler. Väggarna är målade i en varm grå kulör och på golvet ligger en vit heltäckningsmatta i ull. En walk-in closet nås från sovrummet med skjutdörrar från Ballingslöv. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i klädstång, utdragbara lådor och hyllor hela vägen upp till taket. Här ligger ekparkettgolv.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng, skrivbord, bokhylla och garderob. Väggarna går i en ljusgrå kulör och på golvet ligger ekparkettgolv.

TV

Kabel-tv via ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet

Internet via ComHem på 100 M/bit ingår i månadsavgiften.

Övrigt

Samtliga dörrar i lägenheten är betsade i mörkt med nya handtag. Även trösklar och öppning till vardagsrum och kök är sammanknutet i samma stil och är specialbeställt av Krokoms snickerier. Betsad tvåstavsparkett i ek som är slipbar. Höga golvlister samt jordad el i hela lägenheten och nya dimmers från Schneider.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljhus
 • Byggår
  1950
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Prestanda
  220 kWh/m²/år

Exteriör

Uteplats

Balkong. Föreningen planerar att renovera eller bygga nya balkonger de närmsta åren.

Bilplats

73 st p-platser med motorvärmare.
14 st carports.
7 st garage.
Separat kö. Bokas via Riksbyggen.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 053 kr
 • Andel i BRF
  0,9899 %
 • Andel av årsavg.
  0,9978 %
 • Repfond
  330 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 138 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  455 kr
 • Pantsatt
  Ja
Driftskostnader
 • El
  280 kr
 • Försäkring
  101 kr

Totalt: 381 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Riksbyggen Östersundshus nr 6
 • Lägenheter
  117 st
 • Lokaler
  9 st
 • Äkta förening
  Ja

Bostadsrättsföreningen är en trivsam förening i centrala delarna av Östersund med adresserna Björkbackavägen 6+8 samt Samuel Permans gata 31+33+35. I föreningen finns 117 bostadsrätter samt 9 lokaler. Det tar endast 5 minuter att gå ner till centrum. I Karlslund finns matvarubutik med postservice, frisör, gym, skolor, dagis, restaurang m.m. Ett stenkast bort finner ni Björkbackaparken, belysta längdspår och bouleplan

Ekonomi

Föreningen har god och stabil ekonomi.

Från 1/10-2018 höjdes avgiften med 2 %.
Föreningen höjde avgiften med 20% den 1/10 2016 för att ta höjd för kommande investeringar och renoveringar av bostadsbyggnaderna. Detta kommer att skapa utrymme för framtida stabila små hyreshöjningar främst utifrån ökade kostnader p g a högre driftskostnader.
2014/2015 höjdes årsavgiften med 5 %, med b.la anledning av renoveringen av stammarna i källaren på 3 utav husen.
2013/2014 höjdes avgiften höjas med 5 %, detta med anledning av byggnation av garage och andra omkostnader i samband med det.
2010 skedde en avgiftshöjning med 5%.

Renoveringar

Föreningen är en välskött äldre bostadsrättsförening där många större renoveringar gjorts de senaste åren.

Föreningen planerar för att renovera balkongerna under de närmaste åren samt att byta ut låssystemet.

2016-2017 Byttes avloppen i husens källare ut.
2015 Byggde föreningen ett nytt sophus.
2009 Gjordes OVK av ventilationssystemen. I samband med detta mättes och sotades samtliga ventilationskanaler.
2009 Installerades varmvattenkulvertar för fjärrvärme.
2006 Byggdes ny lekplats.
2005 Byttes samtliga fönster och balkongdörrar.
2005 Renoverades tvättstugorna.
1999-2000 Byttes V/A-stammar. I samband med detta renoverades samtliga badrum i föreningen.
1995 Gjordes elsanering.

Samtliga husgrunder är omdränerade i omgångar.

Övrigt

Inom föreningen finns cykelförråd, hobbyrum, vävstuga, samlingslokal och ett övernattningsrum som går att hyra. Övernattningsrummet är fräscht och utrustat med dusch, toalett, kyl/frys, diskmaskin och sällskapsrum. I föreningen finns en tvättstuga i varje hus och en grovtvättstuga på Björkbackavägen. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkrum. Olika tillställningar anordnas under året såsom surströmmingsskiva och julglögg.

Dokument

Övrig information

Samtliga dörrar i lägenheten är betsade i mörkt med nya handtag. Även trösklar och öppning till vardagsrum och kök är sammanknutet i samma stil och är specialbeställt av Krokoms snickerier. Betsad tvåstavsparkett i ek som är slipbar. Höga golvlister samt jordad el i hela lägenheten och nya dimmers från Schneider.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 480 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Kök/matplats
Kök/matplats
Matplats
Matplats
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum med infällda spotlights i tak
Vardagsrum med infällda spotlights i tak
Gott om plats för tv-möbel
Gott om plats för tv-möbel
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Fönsterparti som släpper in ljus
Fönsterparti som släpper in ljus
Balkongen
Balkongen
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Handdukstork ger extra komfort
Handdukstork ger extra komfort
Badrum
Badrum
Entré/hall
Entré/hall
Inre hall
Inre hall
Skjutgarderob i hall
Skjutgarderob i hall
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Klädkammare i stora sovrummet
Klädkammare i stora sovrummet
Vy mot hallen från sovrummet
Vy mot hallen från sovrummet
Klädkammare med gott om förvaring
Klädkammare med gott om förvaring
Vy mot entrén
Vy mot entrén
Vy mot balkongerna
Vy mot balkongerna

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.