Lundsvägen 4, Orrviken

Accepterat pris

1 750 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Lundsvägen 4, Orrviken (Östersund)

Njut av bedårande utsikt under alla årstider

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  130 m²
 • Tomtarea
  1 159 m²
 • Driftskostnad
  17 385 kr/år

Välkommen till familjära och trivsamma Orrviken och denna fastighet som ligger i direkt anslutning till både förskola, skola årskurs F-6 samt fritidshem. Fastigheten erbjuder en makalös utsikt över bygden, Storsjön, Jämtlandsfjällen med både Oviksfjällen och Åreskutan från bostadshuset alla fönsterpartier i kök, vardagsrum, balkong samt ett av sovrummen. Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende där ni utnyttjar de möjligheter som det fantastiska läget erbjuder. Det är bara att börja planera.

Bostadshuset har en bra grundkonstruktion och ett mycket bra värmesystem med vattenburen värme via bergvärmepump. Entréplanet har vackert vardagsrum med ekparkettgolv samt öppen spis som bidrar mycket till mysfaktor när familj och vänner samlas. Här kan ni sitta och njuta av den fantastiska utsikten. Det är bara att luta sig tillbaka och se hur landskapet förändras beroende på årstiden. Utgång till en möblerbar balkong som står öppen när vädret tillåter och har samma makalös utsikt. Praktiskt kök som underlättar matlagningen då allt är inom bekvämt avstånd och fönsterpartierna erbjuder ett otroligt vackert landskap och utsikt över fjäll och sjö. Stor separat matplats där hela familjen ryms. På entréplanet finns också två rymliga sovrum som har bra förvaring och ett av sovrummen har utsikt mot Oviksfjällen. Badrum med äldre ytskikt och trevlig hall med bra utrymme för ytterkläder.

Källarplanet har två sovrum med fönster mot den stora trädgårdstomten, äldre tvättstuga och bra förrådsutrymmen. Garage i byggnaden med förrådsdel och avlopp för dagvatten. Från källarplanet finns ytterdörr till den uppväxta trädgårdstomten som erbjuder rikligt med sol under hela dagen. Här finns förrådsbyggnad med vedbod och lekstuga.

I Orrviken finns det mataffär, skola/förskola och sporthall. I området finns gott om skoterleder som sammanknyter mot både Oviken och Brunflo. Bra bussförbindelser och motionsspår i närheten. Till Östersund är det ca 1,8 mil och till Bydalsfjällen är det ca 4,5 mil om man tar färjan eller isvägen.

Ta chansen att förvärva denna trivsamma och praktiska enplansvilla med utmärkt läge i vackra Orrviken!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  130 m²
 • Biarea
  55 m²
 • Tomtarea
  1 159 m²
 • Beteckning
  Orrviken 6:28
 • Pantbrev
  200 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

ENTRÉPLAN
Entréplanet med ingång från ovansidan erbjuder vardagsrum med öppen spis, stora fönsterpartier samt utgång till längsgående balkong med fantastisk utsikt över bygden, Storsjön och stora delar av Jämtlandsfällen med Oviksfjällen och Åreskutan i fonden. Trivsamt kök med fönster med mycket vacker utsikt från stora fönsterpartier. Separat matplats med utrymme för stort matbord. Två rymliga sovrum med bra förvaring varav ett har utsikt mot Storsjön och Oviksfjällen. Badrum med äldre ytskikt. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med ekparkettgolv, tapet, trevlig öppen spis och generösa fönsterpartier som ger rummet bra ljus och erbjuder en fantastisk utsikt över bygden, Storsjön och Oviksfjällen. Här finns gott om plats för både soffgrupp och läshörna. Utgång till längsgående balkong med samma fantastisk utsikt där både Oviksfjällen och Åreskutan syns tydligt.

KÖK
Charmigt kök med separat matplats där det ryms ett stort matbord vid fönster med mycket vacker utsikt. Praktiskt kök med bra arbetsavstånd och avställningsytor. Släta luckor och gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Köket är maskinellt utrustat med kylskåp, spis med häll och köksfläkt. Matta och tapet.

SOVRUM
Sovrum (1) har matta, tapet, fyra inbyggda garderober och fönster mot entrésidan. Sovrum (2) har matta, tapet, två inbyggda garderober och fönster med fantastisk utsikt över Oviksfjällen.

BADRUM
Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med duschhörna, tvättställ, spegelskåp, bidé och wc-stol.

HALL
Rymlig hall med matta, tapet, två garderober och bra utrymme för ytterkläder.

SOUTERRÄNGPLAN
Souterrängplanet har två sovrum, tvättstuga, pannrum, garage och bra förrådsutrymmen. Hall med utgång till trädgårdstomten.

SOVRUM
Sovrum (3) har matta, tapet och fönster mot trädgårdstomten. Sovrum (4) har matta, tapet, två inbyggda garderober och fönster mot trädgårdstomten.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med målat betonggolv och betong på väggarna. Rostfri tvättho och tvättmaskin.

PANNRUM
Pannrum i fil mot stort förrådsrum som har betonggolv och väggar av betong. I pannrummet står bergvärmepumpen.

HALL
Hall med matta, en garderob och ytterdörr mot trädgårdstomten.

GARAGE
Garage med betonggolv samt avloppsbrunn. Förrådsdel för praktisk förvaring.

TV

Antenn.

Internet

Mobilt bredband. Fiberrör är indraget i huset och fiber finns i gatan utanför.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-plans hus med souterrängkällare
 • Byggår
  1967
 • Grund
  Betong
 • Grundmur
  Betronghålsten
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Betong
 • Fasad
  Tegel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2018-09-18
 • Prestanda
  49 kWh/m²/år
 • Energiklass
  B
Renoveringar

Bergvärme installerad -01.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 1 159 m² (friköpt). Uppväxt trädgårdstomt.

Övriga byggnader

Förråd och vedbod samt lekstuga.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  8 900 kr
 • Vatten/avlopp
  2 245 kr
 • Vägavgift
  1 620 kr
 • Renhållning
  980 kr
 • Försäkring
  3 640 kr

Totalt: 17 385 kr/år

Driftskostander för nuvarande ägare bestående av två personer. I uppvämning ingår hushållsström.

Observera att driftskostnaderna kan skilja sig åt beroende på avtal och förbrukning.

Taxering
 • Totalsumma
  1 129 000 kr
 • Byggnad
  827 000 kr
 • Mark
  302 000 kr
 • Värdeår
  1967
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter last

Avtalsservitut Fiberoptisk Kabel

Servitut

Avtalsservitut Fiberoptisk Kabel

Gemensamhets­anläggningar

Östersund Orrviken GA:2

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1976-06-15)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Oktopal 2018-09-18 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts samma datum.

Friskrivningsklausul
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren inte tar ansvar för fel i fastigheten oavsett vilken typ av fel som avses. Köparen godtar därför fastighetens skick och avstår med bindande verkan från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-800 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Stor solig tomt
Stor solig tomt
Fastighet med vacker utsikt
Fastighet med vacker utsikt
Lundsvägen 4
Lundsvägen 4
med makalös utsikt
med makalös utsikt
Gamla rektorsvillan med stor tomt
Gamla rektorsvillan med stor tomt
Mycket sol får ni på tomten
Mycket sol får ni på tomten
Lundsvägen ligger vacker inbäddat i grönskan
Lundsvägen ligger vacker inbäddat i grönskan
Vardagsrum med öppen spis & härligt ljus
Vardagsrum med öppen spis & härligt ljus
Ett rum att koppla av i
Ett rum att koppla av i
Matplats i vardagsrum med fantastisk utsikt över sjö & fjäll
Matplats i vardagsrum med fantastisk utsikt över sjö & fjäll
generösa fönsterpartier
generösa fönsterpartier
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong med härlig utsikt
Balkong med härlig utsikt
Utsikt från balkongen
Utsikt från balkongen
Kök med bra ljus
Kök med bra ljus
Praktiskt och bekvämt
Praktiskt och bekvämt
Kök med separat matplats
Kök med separat matplats
Matplats vid fönster mot Storsjön
Matplats vid fönster mot Storsjön
Matplats
Matplats
Flygbild som visar den fantastiska utsikten
Flygbild som visar den fantastiska utsikten
Flygbild
Flygbild
Bostadshus på lugn gata
Bostadshus på lugn gata
Bostadshuset
Bostadshuset
Förråd & vedbod
Förråd & vedbod
Lekstuga
Lekstuga
Rymligt sovrum
Rymligt sovrum
Sovrum med bra förvaring
Sovrum med bra förvaring
Sovrum med fönster mot entrésidan
Sovrum med fönster mot entrésidan
Sovrum (2)
Sovrum (2)
Sovrum (2) med fönster mot Oviksfjällen
Sovrum (2) med fönster mot Oviksfjällen
Badrum med dusch
Badrum med dusch
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Sovrum på souterrängplan
Sovrum på souterrängplan
Tänkt sovrum souterrängplan
Tänkt sovrum souterrängplan
Hall nedre plan
Hall nedre plan
Hall
Hall
Toalett
Toalett
Tvättstuga
Tvättstuga
Garage
Garage
Garage
Garage
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.