Storsjöstråket 12, Storsjö Strand

Accepterat pris

1 350 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Storsjöstråket 12, Storsjö Strand (Östersund)

Fugelsang hade blivit avundsjuk på rymden!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  39 m²
 • Våningsplan
  1 av 6
 • Månadsavgift
  2 441 kr

På Storsjö strand, ett stenkast från centrum och granne med Storsjöns vatten, ligger denna lägenhet som skulle göra astronauter avundsjuka med en takhöjd på 3,3 meter som ger en fantastisk rymd och karaktär. Lägenheten är helt nybyggd och har fantastiska attribut som ytterst få lägenheter kan erbjuda. Storsjö strand är en unik plats som erbjuder ett kvalitativt boende i en härlig miljö med härliga strandpromenader.

Välkomna in i bostaden där ni direkt möts av ett fantastiskt ljus och en atmosfär som gör er stumma. Kök och vardagsrum har en härlig öppen planlösning där allt är genomtänkt för att utnyttja varje kvadrat på bästa sätt och så effektivt som möjligt. Köket är en dröm med modern design och fullt utrustat med vitvaror av hög kvalité. Här vill ni tillbringa mycket tid med era vänner och laga trevliga middagar tillsammans. Köket från Ballingslöv har överskåp som följer väggen i köket nästan upp till taket på över 3 meters höjd vilket ger en härlig känsla och karaktär. Bänkskiva av stenkomposit och mycket gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrummet står redo för både avkoppling och samkväm. Här finns även utgång till den inglasade balkongen med skjutbara fönsterpartier. Praktisk sovalkov.

Rymligt badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Hall med klinkergolv. Garderobsvägg med skjutdörrar och tvättpelare.

Lägenheten har enhetliga ekplankparkettgolv, målade ljusa väggar och tak. I källaren finns lägenhetsförråd och cykelförråd som nås med hiss.

Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service. Vid stranden kommer det att finnas bryggor att koppla av på och båthamn.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  39 m²
 • Våningsplan
  1 av 6
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  12:1002

Våningsplan 1 av 6.

Interiör

Rumsbeskrivning: PLANLÖSNING
Lägenhet med öppen planlösning mellan kök & vardagsrum som ger en fantastisk rymd & atmosfär med en takhöjd på 3,3 meter. Kök med ljusa extra höga köksluckor, stenbänkskiva och fullt utrustat med vitvaror från Electrolux. Mycket bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Utgång till en möblerbar inglasad balkong. Praktisk sovalkov. Badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med dusch. Hall med bra utrymme för ytterkläder och garderobsdel tvättpelare.

KÖK
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum med en takhöjd på 3,3 meter vilket ger en makalös rymd och atmosfär. Ballingslöv kök med ljusa vita luckor och lådor med dämpning. Överskåpen med dämpning sträcker sig nästan enda upp till taket vilket ger extra gott om förvaringsutrymmen. Bänkskiva av sten/ komposit samt stänkskydd av glas. Köket är maskinellt utrustat med rostfri kyl & frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads ugn & micro samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -17. Enhetligt ekplankparkettgolv i alla sällskapsutrymmen samt målade väggar och tak.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med ekplankparkettgolv, takhöjd på 3,3 meter, vitmålade väggar och tak. Stora fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp. Utgång till möblerbar inglasad balkong. Sovalkov och två garderober.

BADRUM
Badrum med klinker, komfortvärme och helkaklade vita väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas, tvättställ med låda, stor spegel, handukstork och vägghängd wc-stol. Infällda spotlights.

HALL
Hall med klinkergolv, målade väggar, garderobsvägg med förvaringsmöjligheter och tvättpelare med tvättmaskin samt torktumlare från -17.

TV

Ansluten till Jämtkraft stadsnät. Leverantör: Alltele.

Internet

Ansluten till Jämtkrafts Stadsnät. Leverantör: Alltele. Hastighet : 100/100Mbit.

IP-Telefon: Ansluten till Jämtkrafts Stadsnät. Leverantör Alltel

Brf Storsjö Strand kommer vara gruppansluten till Alltele och kostnaden för TV (grundutbud), IP-Telefoni och bredband uppgår till 199kr/månaden. Denna kostnad debiteras tillsammans med avgiften till föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  2017
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk ventilation
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Uteplats

Inglasad balkong med skjutbara glaspartier.

Bilplats

44 garageplatser. 650kr/månaden. Separat kö.
2 skoterplatser. 450kr/månaden. Separat kö.

Övriga utrymmen

I källaren som nås med hiss finns varmgarage, källarförråd till varje lägenhet, cykelförråd, vallningsrum, möjlighet till skoterplats och grovtvättstuga. Nuvarande ägare har gjort en intresseanmälan avseende båtplats. Insatsen beräknas till 25 000 kr.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  2 441 kr
 • Andel i BRF
  1,1030 %
 • Andel av årsavg.
  1,1030 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 138 kr
 • Pantsättningsavg.
  445 kr
 • Pantsatt
  Ja
Driftskostnader
 • El
  200 kr
 • Försäkring
  80 kr

Totalt: 280 kr/mån

Uppskattade driftskostnader.

Bostadsrätts­förening

Brf Storsjö Strand
 • Lägenheter
  53 st
 • Lokaler
  3 st
 • Äkta förening
  Ja

Bostadsrättsförening Storsjöstrand består av 53 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler. På fastigheten finns det även 44 garageplatser samt 2 skoter/ MC-platser.

Ekonomi

Föreningen följer den ekonomiska planen som har en prognostiserad hyreshöjning per år på 2%. Höjningen avser främsta ökade driftskostnader.

Gårdsplan

Egen innegård planerad av landskapsarkitekt med grillplats, lekyta och sittytor.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkommen till Storsjö Strand
Välkommen till Storsjö Strand
Njut av rymden & den öppna planlösningen
Njut av rymden & den öppna planlösningen
Kök av hög standard
Kök av hög standard
Vardagsrum & kök med mycket ljus
Vardagsrum & kök med mycket ljus
Kök att trivas i
Kök att trivas i
Gott om plats för matbord
Gott om plats för matbord
Koppla av i en trevlig sittgrupp
Koppla av i en trevlig sittgrupp
Bardel
Bardel
Kök & varadgsrum
Kök & varadgsrum
Takhöjd på 3,3 meter
Takhöjd på 3,3 meter
Sovalkov
Sovalkov
Mycket ljus
Mycket ljus
Inglasad balkong
Inglasad balkong
Går att möblera
Går att möblera
Balkong
Balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Mot hall
Mot hall
Entré
Entré
Hall med klinkergolv
Hall med klinkergolv
Stort badrum
Stort badrum
Duschhörna med vikväggar
Duschhörna med vikväggar
Klinker & golvvärme
Klinker & golvvärme
Tvättställ med låda
Tvättställ med låda
Innergården
Innergården
Innergården
Innergården
Välkommen in
Välkommen in
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.