Vipvägen 22, Odensala

Slutpris

1 925 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vipvägen 22, Odensala (Östersund)

Välkommen hem till barnvänligt område!

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  91 m²
 • Tomtarea
  246 m²
 • Driftskostnad
  34 800 kr/år

Välkomna till detta attraktiva och strategiska boende som har gångavstånd till både förskola och skola via bilfri gång/ cykelväg. Här får ni ett genomgående renoverat bostadshus med öppen planlösning på entréplanet mellan kök, matplats och vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Praktisk tillbyggd trapp, via den solsäkra balkongen, till en härlig altan mot trädgårdstomten där ni kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Trivsamt boende helt enkelt där ni kan flytta in och där allt det praktiska i tillvaron ligger inom bekvämt avstånd.

Entréplanet har genomgående nya ytskikt och välkomnar er med en hall som har klinker och golvvärme där det finns gott om plats för ytterkläder. Vardagsrummet har ett härligt ljus och ett enhetligt ekparkettgolv mot matplats och kök. Här kan ni samtidigt som maten tillagas umgås med era gäster. Här kan gästerna koppla av med något läskande på balkongen som har rikligt med sol och en praktisk trapp till den härliga altanen på nedre plan mot trädgårdstomten. Här kan ni möblera och pynta för trevliga middagar och med avkopplande lounch sittgrupper när ni bara vill ta det lugnt och barnen kanske leker på tomten. Tvättstugan har en groventré som förenklar vardagen när ni ska ta hand om höstens och vinterns blöta kläder. Nedre plan har tre rymliga sovrum med utgång till altanen och trädgårdstomten samt ett stort renoverat badrum med klinker och golvvärme. Här finns en duschhörna med vikväggar och praktiska lådor och skåp för bra förvaring. Ni har också tillgång till ett förråd i ett av sovrummen samt klädkammare i hallen. Med ingång från entrésidan finns ett större förråd som har plats för trädgårdsredskap och cyklar.

Här bor ni i lugnt barnvänligt område med gång/ cykelväg till närliggande förskolan vid Lillsjöskolan som kommer att bli en F-6 skola. Det är mycket begränsad trafik i området. Vipvägen ligger med närhet till naturen, fantastiska strövområden och skidspår med belysning i skogarna upp mot Spikbodarna. Ca 10 minuters cykelväg bort ligger Lillsjön med badplats och gott om fisk. Alldeles i närheten finns också flera lekplatser. Vill man åka skridskor så finns det en belyst skridskobana vid Lillsjöskolan. Vid Lillsjöskolan finns också hälsocentral och BVC. Välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.