Rådhusgatan 160, Odensvik

Slutpris

1 575 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rådhusgatan 160, Odensvik (Östersund)

Rymligt radhus i 1,5 plan med källare och hörnläge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  140 m²
 • Månadsavgift
  7 800 kr

Välkomna till detta mycket trivsamma radhus om totalt 140 kvm som med sitt perfekta läge, centralt men ändå avskilt, erbjuder närhet till natursköna Storsjön och gångavstånd till flertalet skolor och mataffärer.

Entréplanet välkomnar med en öppen planlösning mellan hall och vardagsrum och generöst ljusinsläpp genom de stora fönstren i två väderstreck. Vardagsrummet har gott om yta för både stor matplats och sällskapsdel med plats för familj och vänner. Entréplanets helkaklade badrum är renoverat 2013 och erbjuder liksom hall och separat wc, vattenburen golvvärme. Köket är välplanerat och erbjuder gott om förvaring, härliga bänkytor för matlagning samt plats för matbord vid fönstret. På entréplanet finner ni två sovrum som båda har bra förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober och utgång till balkongen i sydväst med utsikt över trädgården. Entréplanet har även en rymlig altan belägen i sydväst med bra solläge.

Övre plan med möblerbar hall och två sovrum erbjuder bra ljusinsläpp via takfönster och fantastiska biutrymmen med inbyggda garderober och förvaring i sidovindar.

Källarplanet gör detta radhus komplett, med rymlig gillestuga och öppen spis som värmer gott under kyliga höstkvällar. I källarplanet erbjuds även tvättstuga, dusch, bastu, matkällare och härifrån nås det egna garaget.

Detta är verkligen ett unikt tillfälle att bosätta sig riktigt bra som ni inte får missa. Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odensvik bor ni centralt men ändå nära naturen. Kommunikationen i området är god med närliggande busshållplats som trafikeras av många olika busslinjer. Odensvik erbjuder närhet till mataffärer, gym, skolor och olika fritidsaktiviteter: badhus, OSD Kongress, tennis- och skridskobana för att nämna några. Det är även kort gångavstånd till att strosa i de vackra omgivningarna kring Storsjön. Med cykel tar det 10 min in till Östersund centrum. Vintertid kan ni åka skridskor på medvinden in till stan.