Oxbärsvägen 31

Accepterat pris

2 475 000 kr

Intresserad?

Denna villa är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Oxbärsvägen 31 (Östersund)

Familjevilla i populära Odensala

  • Typ
    Friliggande villa
  • Boarea
    135 m²
  • Tomtarea
    816 m²

Välkommen till populära och trivsamma Odensala. Här hittar ni denna ljusa och välplanerade villa med en trevlig och lättskött trädgård. Huset har tre sovrum, stort vardagsrum som ligger i modern och öppen planlösning med stort matrum. I anslutning finns garage, snickarbod och friggebod.

Entrén välkomnar med avhängningsmöjligheter och entréplanet rymmer badrum, tvättstuga, kök, vardagsrum, allrum och ett sovrum.

Köket har ljus inredning från IKEA och här finns plats för matbord. Köket har bra med förvaring och utrustat med allt den matlagningsintresserade önskar. Det är öppen planlösning mellan allrum och vardagsrum vilket gör att våningsplanet känns extra ljust och luftigt. Från allrummet nås altanen och även det inglasade uterummet som rymmer både bord och stolar. Här sitter man mer än gärna och avnjuter middagen samtidigt som man blickar ut över trädgården.

Det övre planet bjuder på en möblerbar hall, ett kaklat badrum, klädkammare som erbjuder bra förvaring och två rymliga sovrum.

Trädgården bjuder på trevliga inslag såsom rabatter, vinbärsbuskar, krusbärsbuskar och en härlig gräsmatta där barnen kan springa. Praktiskt garage med snickarbod.

För den aktiva familjen finns det mesta som ni kan önska och inom gångavstånd ligger sportfältet som erbjuder fotbollsplaner i alla dess storlekar, skridskobana samt belysta skid- och motionsspår som tar er hela vägen upp till Skidstadion. Här finns även en populär pulkbacke med olika banor och hopp där hela familjen kan ha skoj. Längs med Storsjöns strand finns trivsamma ströv- och motionsslingor och nere vid Mårtensviken finner ni en härlig sandstrand där det kan vara skönt att svalka sig under årets varmaste dagar.

Ta chansen att förvärva denna trivsamma villa med ett riktigt bra läge i Odensala. Välkomna på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Oxbärsvägen 31
Oxbärsvägen 31
Matplats
Matplats
Kök
Kök
Kök
Kök
Badrum på entréplan
Badrum på entréplan
Badrum övre plan
Badrum övre plan
Uterum
Uterum
Oxbärsvägen 31
Oxbärsvägen 31

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.