Höglekardalen - Drommen 642, Höglekardalens semesterby

Slutpris

1 875 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Höglekardalen - Drommen 642, Höglekardalens semesterby (Åre)

Möblerad lägenhet i toppskick med låg avgift och suveränt ski-in/ski-out läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  59 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  1 737 kr

Välkommen till en fantastiskt trevlig och tilltalande lägenhet med storslagen utsikt och balkong med suveränt solläge! Lägenheten säljs fullt möblerad med stilsäkert valda inventarier som passar de allra flesta i smaken. Här är det bara att flytta in och njuta av allt som detta förstklassiga boende erbjuder. Här bor ni utan insyn med låg avgift i stabil, obelånad förening som med skidbacken som närmsta granne och kan i lugn och ro sitta på den egna balkongen och samtidigt hålla ett öga på barnen i backen. Till affär, skidshop och värdshus är det inte mer än några hundra meter och precis nedanför huset återfinner ni en egen parkeringsplats med motorvärmaruttag. Lägenheten har genomgående hög standard med stilrena och enhetliga materialval i neutrala färger.

Planlösningen är väl genomtänkt och lägenheten upplevs mycket rymlig med kök och storstuga i öppen planlösning. De stora fönstrena mot dalgången ger ett generöst ljusinsläpp och bjuder på en fantastisk utsikt över fjällvärlden! De 59 väldisponerade kvadratmetrarna rymmer även två rejäla sovrum, en mindre toalett samt ett helkaklat badrum med både bastu och tvättmaskin. I entrén finns torkskåp och gott om plats för klädavhängning. Hela lägenheten har behaglig golvvärme och en praktisk skidbod finns i anslutning till entrén, dessutom ett kallförråd i separat byggnad. Det finns goda uthyrningsmöjligheter i Höglekardalen och skidförrådet är även avdelat invändigt med en extra låsbar dörr, mycket praktiskt ifall ni väljer att hyra ut lägenheten.

Kontakta mäklaren för visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område