Risslersgatan 21 A, Hornsberg

Slutpris

550 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Risslersgatan 21 A, Hornsberg (Östersund)

Välplanerad etta med låg avgift, stor repfond, sovalkov och bra läge i stabil förening på Frösön!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  32 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  1 713 kr

Välkomna till en välplanerad etta med stor reparationsfond på 9.379kr och låg avgift där den fasta kostnaden för elen ingår. Lägenheten finner ni med mycket lugnt läge på Frösöns framsida. Här bor ni i populär bostadsrättsförening med bekvämt gångavstånd in till centrala Östersund. Bra bussförbindelser och mataffär i närheten. Friluftsområdet runt Frösöberget är lättillgängligt och vintertid nås skidåkningen i Gustavsbergsbacken en kort promenad bort. Detta är verkligen en perfekt bostad för studenten, den som flyttar hemifrån eller som övernattningslägenhet.

Denna lägenhet har för sin storlek gott om förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober i hallen och klädkammare i allrummet.

Allrummet är välplanerat med separat sovalkov och har ett generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier mot den lugna innergården. Det ljusa köket erbjuder spis med glashäll och kombinerad kyl/frys.

Rymligt badrum utrustat med badkar som renoverats av föreningen i samband med stambyte.

BRF Fritzhem är en stabil förening med välrenoverade fastigheter där bland mycket annat kan nämnas att fönsterbyte, stambyte, elsanering och takbyte utförts. Till lägenheten följer förråd och matkällare i källaren och dessutom har föreningen både övernattningsrum, bastu, möteslokal och två renoverade tvättstugor för medlemmarna att nyttja.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område