Sikvägen 50, Frösön - Valla

Slutpris

2 150 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Sikvägen 50, Frösön - Valla (Östersund)

Njut av drömläge och terass mot Storsjön

 • Typ
  Hyreslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  89 m²
 • Våningsplan
  1 av 4
 • Månadsavgift
  5 724 kr

Varför inte passa på tillfället och slå klorna i denna drömlägenhet i attraktivt mycket populärt område där ni har Storsjön som närmaste granne. Hörnlägenhet som har mycket trevlig öppen planlösning där kök och vardagsrum har en härlig rymd och atmosfär med generösa fönsterpartier som ger fantastiskt ljus och vacker utsikt över Storsjön. Här kan ni njuta av en makalös inglasad terrass som rymmer både matbord, utegrupp och solstolar att koppla av i. Här bor ni i sluttning mot Storsjön i söderläge, lugnt och naturskönt, vackert inbäddat i härlig grönska.

Välkomna in i lägenheten där ni direkt möts av ett fantastisk ljus, den öppna planlösningen och den härliga utsikten över Storsjön. Köket har plats för stort matbord vid fönster mot Storsjön där både familj och vänner kan samlas för att avnjuta trevliga middagar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social miljö som alla kommer att trivas i. Perfekt ljus och härlig utsikt som bara ökar trivseln. Utgång till den stora terrassen som står öppen från tidig vår till sen höst. Här kommer ni att vilja tillbringa så mycket tid som möjligt och bara njuta av utsikt, lugnet och den härliga miljön. Middagsbordet står uppdukat när ni så önskar och gästerna kan även koppla av i den stora utegruppen. Master bedroom är vältilltaget och har plats för både dubbelsäng, bra förvaring och skrivbord. Master bedroom och det mindre sovrummet har fönster med utsikt mot Storsjön. Det finns även ett extra sovrum som är inrett. Lämpligt som barnrum, gästrum eller som förvaringsutrymme. Modernt badrum med klinker och golvvärme. Utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Bra utrymme i hall med klinkergolv. Garage i länga med förrådsdel som kan hyras för 350 kr/ mån.

Här bor ni med närhet till Valla centrum med bra service, förskola och skola. Bra kommunikationer med väl utbyggt nät för både busslinjer och cykelvägar. Härliga rekreationsmöjligheter med närhet till strövområden och vatten. På vintern passerar Medvindens skridskoled som det är bara att hoppa på. Här har ni endast fem minuter till både golfbana och flygplats.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område