Brunkullavägen 3, Brunflo

Accepterat pris

1 750 000 kr

Visningar
 • 27/1
  27/1, 14:30–15:15 Öppen visning - Välkommen!
 • 30/1
  30/1, 18:15–19:00 Öppen visning - Välkommen!
Brunkullavägen 3, Brunflo (Östersund)

Välskött villa med stor inglasad altan och bra läge i Brunflo. Bergvärme, fiber och nytt tak!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  98 m²
 • Tomtarea
  1 127 m²
 • Driftskostnad
  22 178 kr/år

Välkomna till denna välskötta villa med härligt solig och lättskött tomt i sydväst. Villan är belägen i mycket trivsamt och populärt, barnvänligt villaområde.Här bidrar bergvärmen till låga driftskostnader och fiber är självklart indraget. Dessutom är här påkostat med nytt tak.

Entréplanet är välplanerat med rymligt kök, varifrån den inglasade altanen med gott om utrymme för stora middagsbjudningar sommartid nås, stort vardagsrum som erbjuder ett generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt i dagsläget två sovrum. Här kan ni dock mycket enkelt skapa ett tredje sovrum när familjen växer ifall ni önskar. Dessutom har entréplanet ett rymligt badrum med badkar och kaklade väggar.

I källarplanet välkomnas ni in i en rymlig gillestuga med kamin och här finns ytterligare möjligheter till sovrum i andra delen av källaren. Mycket goda biutrymmen erbjuds här med rymlig tvättstuga med dusch, separat wc-rum, förråd samt stort hobbyrum där även bergvärmepumpen är placerad.

Här bor ni med närhet till fina promenadstråk, fotbollsplan och skogsområden. Närhet till Brunflo centrum med matbutiker, hälsocentral, tandläkare och idrottsplats med ishall, fotbollsplaner och badhus. Busshållplats i kvarteret med mycket goda bussförbindelser till Östersund.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  98 m²
 • Biarea
  98 m²
 • Tomtarea
  1 127 m²
 • Beteckning
  Brunflo-Änge 1:169
 • Pantbrev
  417 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
ENTRÈPLAN

HALL
Här välkomnas ni in i en rymlig hall med utrymme för klädavhängning vid hatthylla. Hallen är ljus och öppen och har en slittålig plastmatta med klinkerimitation och ljusa tapetserade väggar tillsammans med en röd matchande fondvägg. Från hallen finner ni även trappan som leder ner till husets källarplan.

KÖK
Rakt fram från hallen finner ni husets kök. Köket erbjuder gott om bänkyta samt gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Dessutom är här både fullstort skafferi i köksdelen och inbyggd garderob och städskåp vid matplatsen. Köket har ljusa luckor och svart bänkskiva i laminat med vitt kakel som stänkskydd ovan. Enhetlig ljus plastmatta på golvet såsom i hallen och ljusa tapetserade väggar tillsammans med grön fondvägg. Maskinellt är köket utrustat med spis med glashäll, köksfläkt, diskmaskin sam kombinerad kyl/frys. Från köket nås via altandörr den rymliga altanen.

VARDAGSRUM
Till vänster från hallen kommer ni in i ett rymligt vardagsrum med ljus träfärgad plastmatta på golv och ljusa tapetserade väggar. Generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier.

RUM/SOVRUM
Avdelat med en låg vägg finner ni ytterligare ett rum vid kök och vardagsrum där ni enkelt skapar ytterligare ett sovrum. Här är enhetlig plastmatta såsom i vardagsrummet och ljusa tapetserade väggar.

INRE HALL
Längre in från hallen finner ni en inre hall med inbyggd garderob samt en klädkammare längst in.

BADRUM
Djupt och rymligt badrum med grå våtrumsmatta på golv och ljusa kaklade väggar. Här är utrustat med badkar, wc samt handfatskommod med speglar och badrumsskåp ovanför.

SOVRUM
Ljust laminatgolv och tapetserade väggar i grå nyans. två inbyggda garderober för praktisk förvaring.

SOVRUM
Ljust laminatgolv och vita tapetserade väggar.

KÄLLARPLAN

GILLESTUGA
Via trappa från hallen nås en gillestuga med trägolv och träpanel på en vägg tillsammans med trädmönstrad tapet på tre av väggarna. Träpanel även i taket. Här värmer en vedkamin gott under kyliga höstkvällar.

ALLRUM
I andra änden av källare finner ni ett allrum som kan nyttjas som sovrum. Detta rum går enkelt att utöka genom att ta bort förrådet som är byggt i anslutning. Allrummet har ljus plastmatta på golv och mönstrad ljus tapet på väggarna.

HALL
Möblerbar hall med garderober och möjlighet att t.ex. placera en frysbox finns i hallen.(Frysboxen som står i hallen ingår i köpet) Hallen har ljus plastmatta på golv och mönstrad ljus tapet på väggarna.

WC
Separat wc-rum med klinkergolv i blå nyans och ljusa tapetserade väggar.

HOBBYRUM/PANNRUM
Stort rum med betonggolv och betongväggar. Hör finns gott om utrymme för att t.ex. snickra eller för ytterligare förrådsutrymme.

TVÄTTSTUGA/DUSCH
Med målat betoinggolv i grå nyans och ljusa målade betongväggar. Här är utrustat med tvättmaskin och tvättbänk samt gott om utrymme för att torka tvätten. Här finns även en dusch med vita kaklade väggar.

TV

TV via Fiber

Internet

Bredband via Fiber

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan med källare
 • Byggår
  1971
 • Grund
  Källare
 • Stomme
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  12 720 kWh/år
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2018-12-11
 • Prestanda
  61 kWh/m²/år
 • Energiklass
  B
Renoveringar

2018 Fiber indraget.
2016 Bergvärmepump utbytt mot ny,
2016 Ny panel på garage
2014 Ny dörr till garaget.
2013 Trapprenovering invändigt.
2012 Ny entrédörr.
2010 Nytt tak på garage
2010 Ny garageport
2008 nytt tak på huset.
1998 Bergvärme installerat.
Bytt altandörr.
Dränerat på entrésidan av huset.

Övrigt

Extra lös ruta finns att sätta invändigt till samtliga fönster på entréplanet.

Larm från Sector Alarm finns installerat.

Exteriör

Tomt

Lättskött tomt med i huvudsak gräsmatta.

Uteplats

Inglasad altan i sydväst som nås ifrån köket.

Träterrass i väst med kvällssol.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  14 519 kr
 • Vatten/avlopp
  2 259 kr
 • Sotning
  500 kr
 • Renhållning
  2 044 kr
 • Försäkring
  2 856 kr

Totalt: 22 178 kr/år

Driftskostnaderna är nuvarande ägares verkliga kostnad, baserad på ett hushåll med en person.

I kostnaden för uppvärmning ingår även hushållsel.

Kaminen i källaren är väldigt sparsamt använd och därför ej sotad senaste åren, ungefärlig kostnad för sotning 500kr angiven.
Huvudsäkring 16A

Taxering
 • Totalsumma
  1 182 000 kr
 • Byggnad
  830 000 kr
 • Mark
  352 000 kr
 • Värdeår
  1971
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1967-03-09)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Välkomna till Brunkullavägen 3
Välkomna till Brunkullavägen 3
Härlig tomt med bra solläge
Härlig tomt med bra solläge
Välkomna in!
Välkomna in!
Rymlig hall
Rymlig hall
Inre hall mot sovrum
Inre hall mot sovrum
Kök
Kök
Utgång till den inglasade altanen från köket
Utgång till den inglasade altanen från köket
Rymlig matplats
Rymlig matplats
Rum som enkelt byggs om till sovrum
Rum som enkelt byggs om till sovrum
Rymlig inglasad altan
Rymlig inglasad altan
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Trappa ned till källarplanet
Trappa ned till källarplanet
Kamin i gillestugan
Kamin i gillestugan
Gillestuga
Gillestuga
WC
WC
Tvättstuga med dusch
Tvättstuga med dusch
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.