Ängevägen 3, Brunflo

Accepterat pris

2 450 000 kr

Visningar
 • 27/1
  27/1, 14:30–15:30 Öppen visning - Välkommen!
 • 30/1
  30/1, 17:00–18:00 Öppen visning - Välkommen!
Ängevägen 3, Brunflo (Östersund)

Välbyggt enplanshus med bergvärme och med ypperligt läge

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  138 m²
 • Tomtarea
  812 m²
 • Driftskostnad
  23 498 kr/år

Inbäddat bland syrén och häck ligger detta perfekta enplanshus med optimalt läge i centrala Brunflo. Här erbjuds en trevlig villa med mycket låga driftskostnader tack vare bergvärme och FTX-system.

Villan är uppförd 2003 med vattenburen golvvärme i hela huset samt ljus och praktisk planlösning vilket passar de flesta familjer. Här bjuds du på 3 sovrum, vardagsrum, helkaklat badrum, kök samt tvättstuga med intilliggande förråd/extra rum som har många användningsområden. Huset är mycket välhållet och har genomgående ljusa och fräscha ytskikt samt gott om förvaringsutrymmen. Här bor du med perfekt läge i centrala Brunflo med b.la. matvarubutik, skola, badhus endast ett stenkast bort. Till Östersund tar det ca 15 min med bil och för den som önskar åka kollektivt går det bra med bussar.

Hela villan är mycket välskött och andas kvalité, här är det enkelt att trivas och det mesta man kan önska sig finns. Till höger från hallen ligger det rymliga och välplanerade köket med ljusa släta luckor. Intill det trevliga burspråket finns det plats för matbord och kökssoffa där familj och vänner kan samlas. Badrummet är placerat intill sovrumsdelen och är helkaklat med gott om plats för hela familjen, här finns såväl dusch som badkar allt för att passa stora som små. Huset har genomgående ekparkett och klinkergolv samt tapet och vävklädda väggar. Vardagsrummet med plats för soffgrupp och matsalsbord ger möjlighet till att duka upp för kalas. Extra ljusinsläpp från fönster på gaveln höjer trivseln. Tvättstuga och förråd/extra rum har klinkergolv och målad väv på väggarna. Till tvättstugan finns en groventré, perfekt för smutsiga tassar eller barnvagn. Innanför tvättstugan ligger rummet som kan användas till mycket, idag nyttjas det som förråd med hyllplan och klädstång. Extra matförråd finns och hålls därför svalt. Tack vare ljusinsläpp från såväl fönster som altandörr kan rummet även användas som gästrum, träningsrum eller kanske kontor.

Tomten är välplanerad och bjuder på mycket fint under snön b.la. doftande syrén, ljuvliga rosenbuskar, pioner och klassiska bärbuskar.
Till huset finns två trevliga uteplatser varav den ena omges av en fin stenmur och vetter mot soliga söder. På den grusade uppfarten finns plats för två bilar varav en under tak.

Varmt välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  138 m²
 • Biarea
  3 m²
 • Tomtarea
  812 m²
 • Beteckning
  Brunflo-Änge 1:185
 • Pantbrev
  0 kr

Areauppgifter enligt uppmätning i energideklarationen

Interiör

Rumsbeskrivning:
HALL
Rymlig hall med bra utrymme för klädavhängning till vänster. Praktiskt och snyggt antracitgrått klinkergolv som tål både smuts och väta. Bred hall som har plats för garderober.

KÖK
Härligt kök med gott om plats och goda förvaringsmöjligheter. Stilren inredning med vita släta luckor och detaljer i ek, till det matchas arbetsbänk i grå laminat och väggen ovanför pryds av sjösten. Klassisk rostfri diskbänk med dubbla hoar och belysning ovanför. Kökets maskinella utrustning är från byggåret 2003 och består av inbyggd ugn/mikro, spis, fläkt och diskmaskin. Till höger om dörren finns ytterligare skåp och bänkyta tillsammans med kyl, frys och skafferi.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med utrymme för både matsalsmöbel och soffgrupp, fina fönster finns intill vilket gör det lilla extra. Välskött ekparkett och ljust tapetserade väggar. Från vardagsrummet når du sovrum 1.

SOVRUM 1
Ett perfekt barnrum eller kontor utan insyn. Här finns gott om plats för säng och valfritt möblemang. Förvaring finns i platsbyggda garderober med vita släta dörrar och ek handtag. Ekparkettgolv och tapetserade väggar i svagt gult.

BADRUM
Familjebadrum med såväl dusch som badkar vilket passar alla åldrar. Under dina fötter ligger mosaik i härlig klar blå färg och vita kaklade väggar med matchande bård. Inredningen består av wc-stol, tvättställ med skåpinredning och handdukstork. Litet fönster ger både ljus och frisk luft.

SOVRUM 2
Via en passage når du sovrum 2 som även det har en hel garderobsvägg. Utrymme finns för säng och byrå. Ekparkettgolv och tapetserade väggar i grönt.

SOVRUM 3
Är det större sovrummet och har plats för dubbelsäng och garderober efter önskemål. Ekparkettgolv och tapetserade väggar i grönt. Här finns inkommande fiber.

TVÄTTSTUGA
Innanför köket ligger tvättstugan med grovingång och ett lätt skött klinkergolv vilket underlättar om du har hund eller barnvagn. På var sida om entrén finns garderober, bänkskiva till vänster ger utrymme för tvättbestyr. Övrig inredning består av tvättho, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och bergvärmepump.

FÖRRÅD / EXTRA RUM
Innanför tvättstugan ligger det som idag används som förråd. Hyllplan och klädstång längs med ena långsidan ger god överblick. I rummet finns ett svalt matförråd, perfekt för syltburkar och extra köksutrustning. Till vänster om entrén finns ventilation- och elskåp som är dolt bakom garderobsdörrar. Rummet har trevligt ljusinsläpp från såväl fönster som altandörr med access till baksidan. Med andra ord ett mångsidigt rum.

TV

Fiberanslutning finns indragit men har ej använts.

Internet

Fiberanslutning finns indragit men har ej använts.

Tillträde

April eller enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan
 • Byggår
  2003
 • Grund
  Platta på mark
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Bergvärme-vattenburen golvvärme i hela huset
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  FTX
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2018-12-12
 • Prestanda
  49 kWh/m²/år
 • Energiklass
  B
Renoveringar

2015: Målades fasaden
2006: Fiberanslutning

Exteriör

Tomt

Tomtarea 812 m² (friköpt). Arkitektritad trädgård som blommar fint under säsong. Här kan du b.la njuta av doftande Syrén, stora pioner, ljuvliga rosenbuskar och blommande äppelträd samt svarta- och röda vinbärsbuskar.

Uteplats

Det finns två trevliga uteplatser varav den ena omges av en fin stenmur och har plats för utemöbler. Här kan du njuta av solen mot söder, önskar du skugga skyddar markisen (elektrisk) skönt.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  13 000 kr
 • Vatten/avlopp
  6 566 kr
 • Försäkring
  3 932 kr

Totalt: 23 498 kr/år

Uppgifterna är individuella och kan variera beroende på användning och avtal. I kostnaden för VA ingår renhållning. I kostnaden för uppvärmning ingår hushållsel.

Taxering
 • Totalsumma
  1 693 000 kr
 • Byggnad
  1 367 000 kr
 • Mark
  326 000 kr
 • Värdeår
  2003
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan (1986-09-16)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten är besiktigad av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts samtidigt. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Välkommen till Ängevägen 3
Välkommen till Ängevägen 3
Stort kök med fint burspråk
Stort kök med fint burspråk
Öppen planlösning med fri sikt mot vardagsrummet
Öppen planlösning med fri sikt mot vardagsrummet
Vardagsrum med ljusinsläpp från två håll
Vardagsrum med ljusinsläpp från två håll
Stor hall med plats för garderober om så önskas
Stor hall med plats för garderober om så önskas
Praktiskt klinkergolv vid entrén
Praktiskt klinkergolv vid entrén
Välhållet och funktionellt kök
Välhållet och funktionellt kök
Dörr till tvättstuga och extra rum
Dörr till tvättstuga och extra rum
Mysigt burspråk
Mysigt burspråk
Matsalsbord med möjlighet att duka upp för kalas
Matsalsbord med möjlighet att duka upp för kalas
Badrummet ligger rakt fram i bild
Badrummet ligger rakt fram i bild
Insynsskyddat läge
Insynsskyddat läge
Sovrum 1
Sovrum 1
Stort badrum med optimal förvaring
Stort badrum med optimal förvaring
Här kan hela familjen samlas
Här kan hela familjen samlas
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3, det största rummet
Sovrum 3, det största rummet
Plats finns för garderober eller byrå
Plats finns för garderober eller byrå
Grovingång till tvättstugan
Grovingång till tvättstugan
Tvättstuga med garderober, arbetsbänk och tvättho
Tvättstuga med garderober, arbetsbänk och tvättho
Extra rum/förråd med svalare matförråd
Extra rum/förråd med svalare matförråd
Altandörr till trädgården med skyddat läge
Altandörr till trädgården med skyddat läge
Altan med elektrisk markis
Altan med elektrisk markis
Ovanpå carporten finns ett vindsförråd
Ovanpå carporten finns ett vindsförråd
Sommarbild
Sommarbild
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.