Skogsstigen 11, Strömsund

Accepterat pris

695 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Skogsstigen 11, Strömsund (Strömsund)

Villa med bergvärme

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  116 m²
 • Tomtarea
  1 098 m²
 • Driftskostnad
  20 000 kr/år

Välkommen till en charmig villa i omtyckt villaområde i centrala Strömsund. Detta charmiga och välhållna 1 1/2-plans hus med källare som med sina härliga fönstersättningar får ett trivsamt ljusinsläpp till varje rum. Huset har generösa umgängesytor i vardagsrum/matrum, kök och altan med tak. I det stora kombinerade vardagsrum/matrum finns en stilren och värmande öppen spis där man gärna samlar släkt och vänner för att mysa under kalla vinterdagar. Husets trivsamma och praktiska planlösning erbjuder 3-4 sovrum och här finns mycket goda förvaringsutrymmen. I huset finns badrum med badkar och separat WC-rum. På övre plan finns balkong med morgonsol där ni kan njuta av morgonkaffet. Huset har ett härligt vidbyggt garage med stort förråd, garage i källaren och energieffektiv uppvärmning via bergvärme. Här erbjuds ni en grönskande och uppväxt tomt där barn med spring i benen kan leka. Huset ligger med bekväm närhet till centrum, skola, fritids och förskola.

Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning!!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  116 m²
 • Biarea
  65 m²
 • Tomtarea
  1 098 m²
 • Beteckning
  Katten 11
 • Pantbrev
  52 200 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING - ENTRÈPLAN: ENTRÈ
En mindre entréhall välkomnar er in i huset, härifrån går halvtrappa upp till den större hallen och härifrån finns dörr ner till källaren. Här ligger det en plastmatta på golvet och det är vävtapet på väggarna.

HALL
Hallen förgrenar mot våningsplanets samtliga rum. Här finns hatthylla till klädupphängning. Här är det parkettgolv o på väggarna sitter en vävtapet.

SOVRUM
Här ryms plats för säng, sängbord och skrivbord om så önskas. Här ligger en plastmatta och det är tapetserade väggar. Dubbelgarderob till förvaring.

WC
Detta praktiskt placerade WC-rum är utrustat med WC, handfat, väggskåp och badrumsskåp. Här ligger linoleummattor på golvet och väggarna har tapet. Ovanför handfatet sitter kakel som stänkskydd.

KÖK
Ett praktiskt kök där kocken har allt inom räckhåll. Här ligger en plastmatta på golvet och det är tapetserade väggar. Köket har folierade skåpluckor, bänkskiva med dubbel diskho och kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med Kyl med frysfack (Electrolux), fläkt (Cylinda), Spis med glashäll och ugn (Cylinda), städskåp och skafferi. Matplats för 4-6 personer finns vid fönstret.

MATRUM/VARDAGSRUM
Vardagsrum och matplats ligger i öppen planlösning med varandra. På hela denna yta ligger ett ekparkett golv, i vardagsrummet kläs väggarna med vitmålad väv och i matrummet är det tapet. Som central punkt i rummet ligger en stilren och värmande öppen spis. Från vardagsrummet finns utgång till trädgården och altanen med tak. I matrummet finns platsbyggt linneskåp.

RUMSBESKRIVNING - ÖVRE PLAN: Från entréplan leder er en nålfiltsklädd trappa er upp till övre plan. I trapphuset är det vitmålad vävtapet och här finns takfönster som släpper in ljus till trappan.

MÖBLERBAR HALL
Här ligger en heltäckningsmatta och strukturtapet på väggarna. Här är det snedtak på del av rummet. Här finns dubbelgarderob och en mindre garderobsvägg. Detta rum används idag som musikrum.

BADRUM
Ett ljust badrum med takfönster. Här är det klinkergolv, kakel till brösthöjd och där över är det våtrumstapet eller målade väggar. Badrummet är utrustat med badkar, bidé, handfat, WC och badrumsskåp.

SOVRUM 2
Här ligger plastmatta på golvet och väggarna kläs med tapet. Här finns utgång till förvaringsutrymme på sidovind, Härifrån kommer man åt en egen klädkammare.

KLÄDKAMMARE
Här är det plastmatta och målade väggar. Härifrån finns utgång till vindsförråd.

FÖRÄLDRASOVRUM
Här ryms plats för dubbelsäng och sängmöbler om så önskas. Här ligger en heltäckningsmatta och väggarna är tapetserade. Härifrån finns utgång till balkong.

RUMSBESKRIVNING - KÄLLARE: En trappa klädd med plastmatta leder er er till källaren. Övre delen av trapphuset kläs med tapet. I källaren möts ni av en hall med vitmålade väggar och betonggolv.

FÖRRÅD 1
Här finns två platsbyggda hyllor, dubbelgarderob och frysbox. Här är det målat betonggolv och målade väggar.

FÖRRÅD 2
Detta förråd ligger under trappan. Här är det målade väggar och målat golv.

MATKÄLLARE
Detta rum har platsbyggda hyllor, tegelgolv och målade väggar.

GARAGE
Med infart från husets kortsida kommer ni åt detta garage. Här är det betonggolv och målade väggar.. Här finns dubbelgarderob och frysbox.

TVÄTTSTUGA
Här är det betonggolv och målade väggar. Här finns tvättho, torkplats och tvättmaskin (Cylinda).

PANNRUM
Här är det betonggolv och målade väggar. Här finns platsbyggda hyllor, arbetsbänk och jordvärmeanläggningen (IVT).

TV

Parabol

Internet

Ej anmält eller indraget

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan med källare
 • Byggår
  1961
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Betong/trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Taktegel/plåt på garaget
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Elförbrukning
  12 300 kWh/år
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2018-11-06
 • Prestanda
  61 kWh/m²/år
 • Energiklass
  B
Renoveringar

2004 Bergvärme
2018 Sanering vind och installation av avfuktare.

Övrigt

I källarplanet finns ett inbyggt garage med plats för en bil.

Exteriör

Tomt

Uppväxt och grönskande tomt, här växter träd och buskar.

Uteplats

UTEPLATS 1: Med utgång från vardagsrummet kommer ni åt denna rymliga altan med tak.

Övriga byggnader

Vidbyggt och rymligt garage.
Idag finns möjlighet att köra in en bil och i den andra halvan finns goda förvaringsutrymmen. För den händige är det möjligt att göra om även förrådet till garage om så önskas. I garaget finns el, vatten och golvbrunn i garaget är det gjuten platta.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  8 000 kr
 • El
  6 000 kr
 • Vatten/avlopp
  2 500 kr
 • Försäkring
  3 500 kr

Totalt: 20 000 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  429 000 kr
 • Byggnad
  341 000 kr
 • Mark
  88 000 kr
 • Värdeår
  1961
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  3 218 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan (1961-08-17) Tomtindelning (1956-06-28) Stadsplan (1916-09-12)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Oktopal och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Skogsstigen 11
Skogsstigen 11
Matrum
Matrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Matrum
Matrum
WC
WC
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Matrum
Matrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Entré
Entré
Sovrum på entréplan
Sovrum på entréplan
Sovrum på entreplan
Sovrum på entreplan
Möblerbar hall (Övreplan)
Möblerbar hall (Övreplan)
Tvättstuga i källaren
Tvättstuga i källaren
Garage i källaren
Garage i källaren
Tvättstuga och pannrum
Tvättstuga och pannrum
Förråd i källaren
Förråd i källaren
Garage
Garage
Sovrum 2 (Övre plan)
Sovrum 2 (Övre plan)
Trappa (Övre plan)
Trappa (Övre plan)
Föräldrasovrum (Övre plan)
Föräldrasovrum (Övre plan)
Badrum (Övre plan)
Badrum (Övre plan)
Föräldrasovrum (Övre plan)
Föräldrasovrum (Övre plan)
Skogsstigen 11
Skogsstigen 11
Skogsstigen 11
Skogsstigen 11

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.