Stuguvägen 24 A, Centrum

Accepterat pris

995 000 kr

Högsta bud

900 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 900 000 kr 14/03 16:11 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Stuguvägen 24 A, Centrum (Östersund)

Ljus & modern 3:a, centralt.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  76 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  4 177 kr

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea med gångavstånd till allt Östersunds centrum har att erbjuda. Lägenheten har en härlig rymd och i kombination med stora fönster och vita väggar så ger den dig alla möjligheter att trivas. Här finns ett toppmodernt badrum som renoverades 2018 med stilrent kakel och klinkergolv med golvvärme, vägghängd wc och duschväggar i glas. Lägenhetens ljusa och praktiska arbetskök har vita luckor, härliga arbetsytor och utrustat med alla bekvämligheter som önskas. Lägenheten har två stora och tilltalande sovrum som erbjuder bra förvaring i stora garderober. Ett stort och socialt vardagsrum som erbjuder plats för stor soffa och härligt utrymme finns för matplats vid fönstret mot innergården. Denna lägenhet måste ses och upplevas.

Här bor ni i lugnt område bara några kvarter från stadens centrum och puls. I anslutning till bostaden finns en trevlig park och en av de närmaste grannarna är Universitetet.

Fastigheten har nyligen ombildats till bostadsrätter och bostadshusen har senaste året genomgått stora renoveringar med betydande förbättringar. Stambyten har genomförts samt renovering av samtliga badrum. Reparation och målning av grundmur och fasad. Renovering tvättstuga och övriga utrymmen i källaren. Byte av lägenhetsdörrar samt åtgärder för att förbättra ventilationen.

Välkomna på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  76 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  9 / 1001

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våningsplan 1 av 3.

Interiör

RUMSBESKRIVNING: HALL
Här välkomnas ni av en ljus och inbjudande hall som förgrenar mot lägenhetens samtliga rum. Här är det vitmålade väggar och på golvet ligger ett stilrent eklaminatgolv.

BADRUM
Ett stilrent och modernt badrum som renoverades 2018 med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, handdukstork, badrumsskåp, vikbara duschväggar i glas och handfat. Här är det förberett för tvättmaskin.

KÖK
Ett praktiskt och ljust arbetskök med vita luckor och handtag i rostfritt. Köket erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor. Köket erbjuder goda arbetsytor på bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med: Spis med ugn (Cylinda), fullstor kyl och frys (Cylinda), städskåp, diskmaskin (2018) och köksfläkt.

FÖRÄLDRASOVRUM
Detta sovrum är rymligt och erbjuder plats för härlig dubbelsäng. Här ligger ett stilrent laminatgolv och väggarna är målat i vitt. Här finns garderobsvägg med mycket rymliga garderober.

SOVRUM 2
Detta sovrum är ljust och rymligt. Här ligger en ljus plastmatta på golvet och väggarna är vitmålade. Här finns en djup och rymlig garderob.

VARDAGSRUM
Lägenhetens vardagsrum är mycket rymligt och här finns gott om plats för både matrum och vardagsrumsdel. Här är det vita målade väggar och på golvet ligger en fantastisk fiskbensparkett.

TV

1,2 + 4

Internet

Bredband mot eget abonnemang.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
 • Byggår
  1940
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2018-04-16
 • Prestanda
  131 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

Under 2017/ 2018 har följande renoveringar genomförts: Stambyten i hela fastigheten och renovering av samtliga badrum. Reparation och målning av yttre grundmur samt fasad. Renovering av tvättstuga och övriga källarutrymmen. Byte av lägenhetsdörrar. Åtgärder för godkänd OVK. Ny diskmaskin 2018.

Exteriör

Uteplats

Det finns möjligheter att ställa upp utemöbler på föreningens innergård.

Bilplats

12 parkeringsplatser. Går att hyra för: 300kr/månad. Finns lediga. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenhet hör ett källarförråd och ett stort matkällarförråd.
Det finns gemensam tvättstuga och cykelförråd i källaren.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 177 kr
 • Andel i BRF
  8,9412 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår: värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnader
 • El
  300 kr
 • Försäkring
  80 kr

Totalt: 380 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Pionen 5
 • Lägenheter
  16 st
 • Äkta förening
  Ja

Brf Pionen 5 är en nybildad bostadsrättsförening som köpt fastigheten Pionen 5 och ombildat den till bostadsrätt. Föreningen har en granskad och godkänd ekonomisk plan som registrerats hos bolagsverket med beräkningar av kostnader och intäkter som grund för föreningens behov av renoveringar samt avgiftshöjningar. Fastigheten har statusbesiktats som grund för och planering av underhåll.

Ekonomi

Föreningens ekonomi och kommande avgiftshöjningar är prognostiserade i den ekonomiska planen.

Renoveringar

Under 2017/ 2018 har följande renoveringar genomförts: Stambyten i hela fastigheten och renovering av samtliga badrum. Reparation och målning av yttre grundmur samt fasad. Renovering av tvättstuga och övriga källarutrymmen. Byte av lägenhetsdörrar. Provtryckning av samtliga öppna spisar. Åtgärder för godkänd OVK.

Gårdsplan

Lugn innergård.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.
Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Matplats i vardagsrum
Matplats i vardagsrum
Badrum
Badrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Hall mot kök
Hall mot kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Förvaring i föräldrasovrum
Förvaring i föräldrasovrum
Föräldrasovrum
Föräldrasovrum
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Stuguvägen 24
Stuguvägen 24
Stuguvägen 24
Stuguvägen 24
Stuguvägen 24
Stuguvägen 24

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.