Stamvägen 52, Torvalla

Accepterat pris

800 000 kr

Högsta bud

990 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 990 000 kr 24/01 09:23 2
 • 975 000 kr 24/01 07:46 1
 • 960 000 kr 23/01 10:14 2
 • 950 000 kr 23/01 08:44 1
 • 910 000 kr 21/01 17:14 2
 • 900 000 kr 21/01 12:13 1
 • 825 000 kr 17/01 17:20 2
 • 800 000 kr 17/01 10:20 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Stamvägen 52, Torvalla (Östersund)

Renoverat radhus i barnvänligt område

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  102 m²
 • Månadsavgift
  6 834 kr

Välkomna till detta genomgående smakfullt renoverade bostadsrättsradhus med lugnt barnvänligt insynsskyddat läge. Här kan ni tillsammans med nära och kära njuta av idyllen och lugnet på två altaner som erbjuder sol hela dagen.

Väl inne möts du av en praktisk och trevlig planlösning fördelat på två plan som passar de flesta. Ljus och trevlig hall med avhängning till vänster med utrymme för garderob. Köket till höger är helrenoverat med vita luckor på underskåpen med utdragslådor för effektiv förvaring och mörka luckor på överskåpen skapar en modern touch. Här vill man tillbringa mycket av den lediga tiden och laga mat med familj och vänner. Stort vardagsrum med utgång till den insynsskyddade altanen mot skogsområde där barnen kan leka i trivsam lugn miljö. Praktiskt kombinerat badrum och tvättstuga med bra förvaring och utrymme. Tre sovrum med ljusa ytskikt och badrum på övre plan med badkar.

Lugn trevlig innergård med lekplats för barnen och praktiskt gårdshus med tvättstuga, bastu och festlokal med bra kök. Till bostadshuset hör garage med fjärrstyrd port.

Gångavstånd till flera förskolor och skola. Närhet till matbutik med postutlämning, tips och ATG ombud. Här finns anslutningsspår till elljusspåren mot Spikbodarna och vidare mot skidstadion. Här kan ni helt enkelt känna att ni har mycket inom bekvämt avstånd i lummig barnvänligt område.

Stabil förening som har god kontroll på utgifterna och har nyligen bytt yttertaken på bostadshusen och förråden.

Välkomna på visning.

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  102 m²
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  20 / 1001
Interiör

Rumsbeskrivning: ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnande och trevlig hall med klädavhängning till vänster via hatthylla.På golvet ligger matta och väggarna är målade.

KÖK
Nytt kök, från 2012 med plats för stort matbord mot den lugna innergården och entrésidan. Nya stommar och luckor med vita underskåp med lådor och överskåp med mörka luckor. Arbetsytor utgörs av bänkskivor i laminat med infällda spotlights under överskåpen, väggen mellan bänk och skåp är klädd med liggande ljust kakel. Köket är maskinellt utrustat med rostfri kombinerad kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, köksfläkt, inbyggd micro och diskmaskin. Allt från 2012 förutom diskmaskinen som är från 2018. Under dina fötter ligger ett laminatgolv och väggarna är klädda med tapet. På entrésidan finns trädäck med plats för utemöbel.

BADRUM
Kombinerat badrum/ tvättstuga, renoverad 2012, med våtrumsmatta och väggmatta. Utrustat med duschhörna, tvättställ med lådor och wc-stol. Praktisk arbetsbänk med ho och överskåp. Tvättmaskin från 2012.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med ekparkettgolv och målade väggar. Utgång till altan mot skogsområde med eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM 1
Sovrummet har renoverade ytskikt från -15, ekparkettgolv, målade väggar med fondvägg av liggande vitmålad träpanel. Stor praktisk klädkammare med med inredning som underlättar för ordning och reda. Smidig skjutdörr gör det enkelt att stänga för.

ÖVERVÅNING
Praktisk övervåningen där barnen kan husera fritt med ett eget badrum. Mindre möblerbar hall med litet fönster ger extra ljusinsläpp. Förvaring finns i klädkammare.

BADRUM
Badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. Utrustat med badkar, tvättställ med lådor, spegelskåp och wc-stol.

SOVRUM 2
Är det första sovrummet till höger från trappen är något med mindre än sovrum 3. Här inne finns gott om plats för säng och lekyta, skrivbord och bokhylla. Klädförvaring finns i två garderober. På golvet ligger en plastmatta och väggarna har en tapetserad fondvägg.

SOVRUM 3
Ligger intill sovrum 2 och har även det plats för säng och skrivbord. Fönster som vetter mot framsidan. Enhetlig plastmatta som övriga rum och en tapetserad fondvägg.

TV

Basutbud av tv-kanaler via ComHem ingår i avgiften.

Internet

250/100 Mbit bredband via Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2009-03-09
 • Prestanda
  173 kWh/m²/år
Renoveringar

2009 byttes ventilationsanläggningarna.
2010 målades fasaderna om.
2011 Helrenovering av samlingslokal
2014 Renoverades badrummen
2015 Byte av yttertak etapp 1
2016 Byte av yttertak etapp 2
2016 Målning av lekställning, gungställning och
lekstuga
2017 Byte av yttertak etapp 3 och är nu slutfört
2018-2019 Byte av termostatventiler

Exteriör

Uteplats

Trädäck mot entrésidan med förmiddagssol och altan mot skogsområde med eftermiddagssol.

Bilplats

Garage i gemensamhetslänga med fjärrstyrd garageport ingår i hyran.

Övriga utrymmen

Mot entrén finns stort isolerat förråd. I bostadsrättsföreningens kvarterslokal finns grovtvättstuga, bastu, solarium och samlingslokal.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  6 834 kr
 • Andel i BRF
  2,4116 %
 • Andel av årsavg.
  2,4116 %
 • Repfond
  1 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
 • Pantsatt
  Ja

Inklusive värme, vatten, kabel-tv och bredband

Driftskostnader
 • El
  612 kr
 • Försäkring
  321 kr

Totalt: 933 kr/mån

Uppgifterna är individuella och kan variera beroende på användning och avtal.

Bostadsrätts­förening

HSB:s brf Vävstolen
 • Lägenheter
  43 st
 • Äkta förening
  Ja

Välskött HSB förening bestående av 43 st bostadsrättsradhus med adresserna Stamvägen 4 - 90. Innergård med trevlig lekplats, gräsmatta och fina planteringar.

Ekonomi

Föreningen har god ekonomi
Inga planerade avgiftshöjningar

Renoveringar

Byta av tak från tegel till plåt. Detta kommer att göras i två omgångar med start i år. Finansieras kontant.
2009 byttes ventilationsanläggningarna.
2010 målades fasaderna om.
2011 Helrenovering av samlingslokal
2014 Renoverades badrummen

Gemensamma utrymmen

För föreningens medlemmar finns bastu, samlingslokal samt tvättstuga.

Övrigt

Bostadsrättsföreningen har 2-3 gemensamma städdagar under året. Då planteras det träd och buskar, vårlökar samt allmän städning i området. Även smärre reparationer görs. Det bjuds på varmkorv och fika och sedan brukar föreningen ordna med gemensam middag i kvarterslokalen. Frivillig städning av skogen i närområdet brukar genomföras.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och årsavgiften är 200 kr/hushåll. Andelsavgiften återbetalas den dagen man väljer att kliva ur som medlem i HSB.
Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/mitt.

Dokument

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Välkommen till Stamvägen 52
Välkommen till Stamvägen 52
Praktiskt renoverat kök i sobra färger
Praktiskt renoverat kök i sobra färger
Stora fönster och altandörr ut till altanen på baksidan
Stora fönster och altandörr ut till altanen på baksidan
Välkommen in!
Välkommen in!
Tuff inredning i svart och vitt
Tuff inredning i svart och vitt
Matplats med rum för familjen och en mysig kökssoffa
Matplats med rum för familjen och en mysig kökssoffa
Sovrum 1 ligger till vänster
Sovrum 1 ligger till vänster
Badrum och tvättstuga
Badrum och tvättstuga
Stort och ljust vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum
Bakom skjutdörren gömmer sig en walk in closet
Bakom skjutdörren gömmer sig en walk in closet
Sovrum 1
Sovrum 1
Övre hall med klädkammare
Övre hall med klädkammare
Badrum på övervåningen
Badrum på övervåningen
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Under sommarhalvåret njuter du av förmiddagssolen
Under sommarhalvåret njuter du av förmiddagssolen
Rejält förråd finns till vänster
Rejält förråd finns till vänster
Baksidan har skyddat läge mot skogen
Baksidan har skyddat läge mot skogen

Planlösning

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.