Odensängsvägen 10, Odenslund

Slutpris

950 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Odensängsvägen 10, Odenslund (Östersund)

2:a i populära Odenslund - med hiss!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  54 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 275 kr

Välkomna till en ljus och modern lägenhet med härlig balkong som bjuder på bra solläge. Bredband ingår i avgiften och här finns hiss.

Här bor ni ett stenkast från Tegelplan som erbjuder affär, gym och annan service. Med gångavstånd till stan och universitet är detta ett perfekt läge!

Entrén med modernt och slittåligt klinkergolv öppnar upp sig i en större hall med gott om väggytor för fotografier och i anslutning finns en stor klädkammare som ger goda förvaringsmöjligheter.

Köket går i vitt och här finns gott om förvaringsutrymme i skåp och lådor. Matplats vid fönster som har utrymme för 4-5 personer. Badrummet har ett fönster med bra ljusinsläpp, våtrumsmatta på golv samt delvis kaklade väggar och badkar.

Sovrummet har ljusa ytskikt och här finns plats för både dubbelsäng och byrå. Två djupa garderober med rejäla hyllor underlättar förvaringen. Vardagsrummet har ett klassiskt parkettgolv i ek och ett vackert burspråk som bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Härifrån nås den insynsskyddade balkongen med bra solläge och utsikt mot innergården.

Bostadsrättsföreningen Björktrasten har en stabil ekonomi och större renoveringar har utförts de senaste åren. Gemensam tvättstuga finns på Odensängsvägen 12 och nås via källaren i detta hus. Två förråd hör till lägenheten och inom föreningen finns ett övernattningsrum som går att hyra för en billig peng. Innergården är utrustad med lekplats, utemöbler, grönytor och egen grillplats.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.