Krondikesvägen 48 A, Blomängen

Slutpris

1 125 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Krondikesvägen 48 A, Blomängen (Östersund)

Renoverad tvårummare med el inkluderad i avgiften, med bra läge vid Blomängen!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  58 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  2 959 kr

Välkommen till en stor tvåa i mycket gott skick med nyrenoverat kök och trevlig balkong med sol från förmiddag till sen kväll. I närområdet hittar ni café, livsmedelsbutik och gym. Till campus och universitetet är det gångavstånd och till centrum är det cykelavstånd.

När du stiger in över tröskeln välkomnas du av en väl tilltagen hall med goda avhängningsmöjligheter, plats för byrå och förvaring i garderob med tillhörande överskåp.

Köket renoverades under hösten 2016 och har fått snygg vit inredning samt nya vitvaror. Gott om arbetsytor finns här och matplatsen rymmer ett sällskap på 6 personer. Härifrån har ni en trevlig utsikt över området.

Vardagsrummet har ljusa ytskikt och en snygg fondtapet i ett blommönster. Härifrån nås även den rymliga balkongen med bra solläge och gott om plats för utemöbler samt växter. Balkongen är nybyggd av föreningen och är utrustad med trätrall. Möjlighet att få den inglasad kommer att finnas om man är intresserad.

Sovrummet rymmer både säng, sängmöbler och byrå. I anslutning finns en rymlig klädkammare med linneskåp och platsbyggda hyllor. Badrummet har genomgått en enklare renovering och det är förberett för tvättmaskin om så önskas.

Östersundshus nr 12 är en populär och trivsam förening. Här finns samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster, snickarverkstad, bastu och motionsrum.

Ta chansen att bli ägare till en trevlig tvårummare i lugna och trivsamma kvarter med närheten till universitet och centrum!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område