Skolgatan 44 A, Odenslund

Slutpris

900 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Skolgatan 44 A, Odenslund (Östersund)

Lummigt trivsamt område med gång-/ cykelavstånd

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  61 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 648 kr

Lägenhet i attraktiva Odenslund där ni har gångavstånd till Tegelplan med matbutik och annan service, bra bussförbindelser och cykelvägar till stadskärnan. Bostaden har stort praktiskt kök med matplats och vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från sydväst samt utgång till balkong med trätrall.

Bostadshus med hiss som tar er upp till lägenheten på översta planet. Välkomnande hall med klinkergolv och bra utrymme för ytterkläder. Köket har ljusa köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Här får ni plats med ett matbord vid fönster mot lugna Skolgatan. Köket är utrustat med bl. a stor kyl & frys samt ny diskmaskin. I vardagsrummet kan ni njuta av det härliga ljuset och den trevliga utsikten över området. Balkongen har rikligt med sol och ligger väl skyddad. Stamrenoverat badrum med duschhörna. Trevligt sovrum med bra förvaring och fönster mot lugn gata.

Föreningen har övernattningsrum, innergård med lekplats, grönytor och grillplats.

Här bor ni ett område som är lummigt och trivsamt med allt inom bekvämt avstånd. här finns gott om parker och promenadstråk.

Välkomna!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.