Kadettstigen 26, Stadsdel norr

Accepterat pris

3 550 000 kr

Högsta bud

3 700 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 3 700 000 kr 14/12 12:56 1
 • 3 625 000 kr 14/12 12:45 2
 • 3 550 000 kr 13/12 11:35 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Kadettstigen 26, Stadsdel norr (Östersund)

Bo stadsnära med allt inom bekvämt avstånd

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  93 m²
 • Tomtarea
  512 m²
 • Driftskostnad
  24 200 kr/år

Välkomna till Stadsdel Norr och detta mycket populära område som ligger bara några minuters promenad från Östersunds centrum med hela stadens utbud av butiker och restauranger. Här har vi glädjen att erbjuda ett praktiskt bostadshus i ett plan med byggår -2015 som har många tillval som höjer standarden påtagligt och blir ett hus att trivas och umgås i.

Bostadshuset har golvvärme i alla utrymmen, enhetliga ekparkettgolv, klinkergolv och helkaklade badrum samt tvättstuga med klinkergolv.

Stig in i detta nybyggda praktiska radhus som erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar genom de generösa fönsterpartierna och ger ett härligt ljus och atmosfär. Påkostat kök från Marbodal som är en fröjd att laga mat i med kvalitetsvitvaror från Cylinda, granitbänkskiva, från Granit & form i Ås, med nedsänkt diskho och inductionshäll med boost funktion. Köket har infällda spotlights som belyser bänkskivan, vackert vitt kakel som stänkskydd och gott om förvaringsutrymmen. När maten tillagas vid bardelen mot vardagsrummet kan ni samtidigt konversera och underhålla era gäster. Vardagsrummet har utgång till den härliga altanen som har ett inglasat uterum som står öppet redan under våren där ni kan koppla av i den platsbyggda soffan och duka upp trevliga middagar med både släkt och vänner. Här kan ni också njuta av solen på soldäcket och på uteplatsen under tak ta en kopp kaffe när det droppar från ett varmt sommarregn.

Master bedroom mot altanen har en modern lösning med ingång till privat badrum som är utrustat med badkar och walk-in-closet. Sovrum (2) är rymligt och har fönster mot entrésidan med motordriven markis och kan även användas som ett tv-rum.

Trevlig hall med klinker och golvvärme vid entrén samt bra förvaring i garderobsdel med skjutdörrar och förråd med hyllor. Från hallen nås även det andra badrummet med dusch som ligger praktiskt vid entrén för familjens barn och husdjur. Tvättstuga med praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare fån Cylinda.

Mot entrésidan finns två bra förråd för både cyklar och redskap.

Här bor ni med gångavstånd till Ica Maxi, fotbollsarenan samt nya arenan för bl. a ishockey och gymnastik. Närhet till strövområden och skidstadion med välpreparerade milsvida elljusspår.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  93 m²
 • Biarea
  15 m²
 • Tomtarea
  512 m²
 • Beteckning
  Jägarvallen 38
 • Pantbrev
  2 745 360 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

PLANLÖSNING
Bostadshus med genomtänkt praktisk planlösning där kök och vardagsrum har en öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger ett mycket bra ljus. Trevlig bardel mellan kök och vardagsrum som har plats för stort matbord. Från vardagsrum utgång till altan delvis under tak, soldäck samt inglasat uterum med skjutbara glaspartier. Kök från Marbodal, bänkskiva av granit och Cylinda vitvaror. Master bedroom har eget separat badrum och walk-in-closet. Sovrum (2) har fönster mot entrésidan. Två badrum med klinker och helkaklade väggar. Tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare. Hall med klinker vid entrén och garderobsvägg med skjutdörrar. Hela bostaden har golvvärme och ekparkettgolv i sällskapsrum och sovrum.

KÖK
Kök med plats för matbord vid fönster mot entrésidan. Köksstommar och vita massiva köksluckor från Marbodal. Underskåp med lådor och extra höga överskåp och gott om förvaringsutrymmen. Granitbänkskiva från Granit & form med nedsänkt diskho och induktionshäll. Vitt liggande kakel ovanför köks- och diskbänken samt infällda spotlights som belyser bänkskivorna. Bardel mot vardagsrummet. Köket är maskinellt utrustat med rostfri kyl & rostfri självavfrostande frys, inductionshäll med boostfunktion, rostfri fläktkåpa, inbyggnadsugn & micro samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från 15 av märket Cylinda. Ekparkettgolv, golvvärme, målade väggar och infällda spotlights i taket. Motordriven/ fjärrstyrd markis i köksfönstret.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket och generösa fönsterpartier som ger sällskapsutrymmena mycket bra ljus. Plats för stort matsalsbord, soffgrupp och tv. Ekparkettgolv och målade väggar. Motordriven/ fjärrstyrd markis i vardagsrumsfönstren. Utgång till altan delvis under tak, soldäck och inglasat uterum med platsbyggd soffa samt skjutbara glaspartier mot altanen och trädgårdstomten. Uterummet har plats för stor matgrupp.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har ekparkettgolv, golvvärme, målade väggar och fönster mot altansidan. Ingång till privat badrum och walk-in-closet.

BADRUM
Badrum mot master bedroom som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med designat badkar, brett tvättställ med lådor, spegelskåp med belysning, wc-stol och handukstork.

SOVRUM (2)/ GÄSTRUM
Sovrum (2)/ gästrum har ekparkettgolv, golvvärme, målade väggar och fönster mot entrésidan. Motordriven/ fjärrstyrd markis i fönstret.

HALL
Hall med ekparkettgolv, golvvärme och klinker vid entrén. Garderobsvägg med skjutdörrar med spegel. Från hall ingång till badrum, tvättstuga och förråd med hyllor.

BADRUM (2)
Badrum (2) har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas, brett tvättställ med stor låda, spegelskåp med belysning, wc-stol och handukstork.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med klinker, golvvärme och målade väggar. Rostfri tvättho med skåp/ trådbackar. Torkskåp. Praktisk bänkskiva ovanför tvättmaskin och torktumlare.

TV

Tv via fiber.

Internet

Bredband via fiber för internet och telefoni.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-planshus
 • Byggår
  2015
 • Grund
  Betongplatta med golvvärme
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Papp
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk ventilation (FTX)
Energideklaration
 • Status
  Beställd
 • Datum
  2018-12-03
Renoveringar

Tillval/ förbättringar som tillförts huset 2015: Ombyggnad master bedroom med separat ingång till badrum samt walk-in-closet. Påkostade köksluckor, bänkskiva av granit från Granit & form med nedsänkt diskho och inductionshäll. Flytt av vägg i vardagsrum/ förråd. Altan delvis under tak samt inglasat uterum med skjutbara glaspartier. Fyra motordrivna/ fjärrstyrda markiser i vardagsrum, kök och sovrum.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 512 m² (friköpt).

Uteplats

Altan delvis under tak med soldäck och inglasat uterum med skjutbara glaspartier. I uterummet finns platsbyggd soffa.

Parkering

Carport

Övriga byggnader

Två praktiska förråd där det större är 15 m2.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  9 800 kr
 • El
  5 900 kr
 • Vatten/avlopp
  4 000 kr
 • Försäkring
  4 500 kr

Totalt: 24 200 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av två personer i hushållet. I vatten/ avlopp ingår renhållning. Beräknad årsförbrukning för fjärrvärme är 10 MVH och för hushållsström 3 243 kwh. Någon samfällighetsavgift har ännu inte fastlagts.

Observera att driftskostnader kan skija sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  2 252 000 kr
 • Byggnad
  1 678 000 kr
 • Mark
  574 000 kr
 • Värdeår
  2015
 • Fastställd
  2018
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Kvartersgata, gatubelysning, ledningar i mark och gemensamma grönytor kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning som ännu inte bildats.

Plan­bestämmelser

Detaljplan (2013-02-20)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2018-12-03 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts samma datum. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Trevlig entré och bra förvaring
Trevlig entré och bra förvaring
Välkommen till centrala Stadsdel norr
Välkommen till centrala Stadsdel norr
Entrésida med carport och två förråd
Entrésida med carport och två förråd
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket
Fantastiskt ljus strömmar igenom bostaden
Fantastiskt ljus strömmar igenom bostaden
Påkostat kök med Cylinda vitvaror
Påkostat kök med Cylinda vitvaror
Bra arbstytor och förvaring
Bra arbstytor och förvaring
Kök med matplats mot entrésidan
Kök med matplats mot entrésidan
Vardagsrum med plats för stort matbord
Vardagsrum med plats för stort matbord
Härlig miljö
Härlig miljö
Inglasat uterum att trivas i
Inglasat uterum att trivas i
Kaffebord under varma sommardagar
Kaffebord under varma sommardagar
Soldäck för avkoppling
Soldäck för avkoppling
Vardagsrum
Vardagsrum
Master bedroom
Master bedroom
Snyggt & stilrent
Snyggt & stilrent
Ingång till eget badrum & walk-in-closet
Ingång till eget badrum & walk-in-closet
Badrum med badkar
Badrum med badkar
Walk-in-closet
Walk-in-closet
Badrum vid entrén
Badrum vid entrén
Dusch med vikväggar av glas
Dusch med vikväggar av glas
Sovrum (2)/ gästrum
Sovrum (2)/ gästrum
Sovrum (2)/ gästrum
Sovrum (2)/ gästrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Hall med bra förvaring
Hall med bra förvaring
Entrésidan
Entrésidan
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.