Arvesund 2:152, Mårdsundsbodarna

Accepterat pris

100 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Arvesund 2:152, Mårdsundsbodarna (Åre)

Trivsam tomt i Mårdsundsbodarna!

 • Typ
  Fritidshustomt
 • Tomtarea
  1 440 m²
 • Driftskostnad
  1 465 kr/år

Tomten, om 1 440 kvm, är belägen på Skogsvägen i Mårdsundsbodarna, med bra läge. Mårdsundsbodarna är beläget vid foten av Sällsjöfjället ca 15 km väster om Bydalen i Åre kommun. Området består av 265 tomter och ca 135 stugor.

Här befinner du dig med närhet till rika bär- och svampmarker, ripjakt, fina fiskevatten, skoterleder samt vandringsleder sommartid och turleder vintertid. Med 15 minuters bilresa når du fjällparadiset Bydalen med ett väl utbrett liftsystem bestående av 15 liftar och 50 nedfarter. I Bydalen erbjuds också aktiviteter som skotersafari, fjällridning och afterski.

Som ägare till en stuga i Mårdsundbodarna har man rabatterade säsongskort i Bydalens fjällanläggning.

För mer info se gärna:
www.mardsundsbodarna.se
www.bydalsfjallen.se

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna tomt eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Tomtarea
  1 440 m²
 • Beteckning
  Arvesund 2:152
 • Pantbrev
  52 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

 • Vatten/avlopp
  Vatten saknas, avlopp saknas.
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Tomt

Tomtarea 1 440 m² (friköpt).

Ekonomi

Driftskostnader
 • Samfällighet
  1 465 kr

Totalt: 1 465 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  106 000 kr
 • Byggnad
  0 kr
 • Mark
  106 000 kr
 • Fastställd
  2015
 • Fastighetsavgift
  1 060 kr
 • Typkod
  210, Småhusenhet, tomtmark

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Åre Arvesund GA:1, Åre Arvesund GA:2, Åre Arvesund GA:3, Åre Arvesund GA:4, Åre Arvesund GA:5, Åre Ån GA:4

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1971-12-02)

Dokument

Övrig information

Mårdsundsbodarna ligger högt och vackert och erbjuder milsvid utsikt över storslagen natur. Fritidsområdet ligger vid foten av Sällsjöfjället ca 15 km väster om Bydalen i Åre kommun, Jämtlands län. Fritidsområdet består av ca 265 tomter och ca 135 stugor. Östersund är närmaste stad. Närmaste bilväg dit är ca 6,5 mil om man åker över Hallen och den vackra färjeleden/isvägen över Storsjön via Norderön-Isön-Andersön.

Stenhyddan uppe på fjället efter vandringsleden mellan Mårdsundsbodarna och Bydalen och är den mest kända och populära turistattraktionen i Mårdsundsbodarnas närområde. Den uppfördes 1896 för dåtidens "luftturister". Stenhyddan besöks idag årligen av ett tusental fjällvandrare för vila och fika.

För de som uppskattar utförsåkning är det ca 1,5 mil till Bydalen. Bydalen/Höglekardalen tillsammans med Gräftåvallen och Mårdsundsbodarna är Jämtlands näst största vintersportsområde efter Åre. Området marknadsförs under namnet "Bydalsfjällen". I området finns full service med skidskolor, skiduthyrning/försäljning, livsmedelsbutiker, restauranger och konferenslokaler.

Ägare till fritidshus i Mårdsundsbodarna köper liftkort till VIP-pris i Bydalsfjällen.

I närheten av Mårdsundsbodarna finns mycket fina bär och svampmarker samt fina fiskevatten. Fiske kan bedrivas i Sällsjön, Håckren, Dammån samt tjärnarna på Västfjället (fiskekort krävs). Det är även populärt att jaga ripa på fjället (jaktkort krävs).

För mer info se gärna
www.mardsundsbodarna.se
www.bydalsfjallen.se

Gemensamhetsanläggningar;

Åre Arvesund GA:1 avseende vägar och parkeringsplatser.
Åre Arvesund GA:2 avseende sopstationer.
Åre Arvesund GA:3 avseende grönområde.
Åre Arvesund GA:4 avseende vattenförsörjningsanläggning med vattenverk med tillfartsväg, vattenledningar och serviceledningar.
Åre Ån GA:4 avseende väg.

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Bilder

Mårdsundsbodarna
Mårdsundsbodarna
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.