Lottgatan 20B, Söder

Slutpris

1 650 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lottgatan 20B, Söder (Östersund)

Helrenoverad trerummare i populära Brf Stenbiten!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  74 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  3 348 kr

Helrenoverad trerummare på Söder där allt är gjort med eftertänksamhet och fingertoppskänsla. Här bor du med ett fridfullt läge men ändå nära till kommunikationer, affärer, gym och restaurang. Cykel- och gångavstånd till centrum!

Redan när ni kliver in genom dörren välkomnas ni av ett snyggt klinkergolv utrustat med golvvärme och färgglad fondtapet som ger en hemtrevlig känsla. Entrén öppnar sedan upp sig i en större hall med gott om väggytor för fotografier och den inre hallen är utrustad med en mindre klädkammare samt överskåp. I anslutning till hallen finns också tvättrummet som är utrustad med klinkergolv och tvättpelare.

Köket är renoverat i år med smakfull inredning från IKEA som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Ett aquafärgat kakel ovanför bänkskivan utgör en snygg kontrast till den vita köksinredningen och den betongmönstrade arbetsbänken. Matplatsen rymmer 4-5 glada vänner kring bordet och smyckas med en vackert bladmönstrad fondtapet från Orla Kiely. Badrummet renoverades 2015 och har snyggt grått klinker och vitt kakel. Här finns vägghängd toalett, handdukstork, golvvärme och infällda spotlights i taket.
Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig med ett parkettgolv i holländskt mönster och väggar i neutrala färger. Här finns plats för soffa, tv-möbel och bokhylla om så önskas. Balkongen har solläge mest hela dagen och plats för bord och stolar. Sovrummen har stilrena ytskikt och förvaring i garderober och linneskåp.
Bostadsrättsföreningen Stenbiten är en skuldfri förening och större renoveringar har utförts de senaste åren. Två förråd hör till lägenheten, varav ett är ett matkällarförråd utrustat med frysskåp, och i samma huskropp finns ett övernattningsrum som går att hyra för en billig penning samt tvättstuga, hobbyrum och cykelförråd. Innergården är utrustad med lekplats, utemöbler, grönytor och egen grillplats. I avgiften ingår både el och bredband.

Området har goda kommunikationer med bussar (bl.a. 2:an, 9:an och 6:an) som trafikerar Rådhusgatan. Det finns bra utbud av restauranger och flera pizzerior samt nära till matvarubutiker (Lidl, Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärdet där man också når Sverigeleden.

Välkommen!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar (2:an, 6:an och 9:an) som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger (Thairestaurang och flera pizzerior) och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde där man också når Sverigeleden.