Pionjärvägen 25, Brunflo

Slutpris

510 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Pionjärvägen 25, Brunflo (Östersund)

2:a med sjöutsikt

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 149 kr

Varmt välkomna till Pionjärvägen i Brunflo och denna trivsamma lägenhet med stora ytor och bra planlösning. Lägenheten har en inre rep. fond om 14.625 kr som ingår vid förvärvet.

En stor och rymlig hall välkomnar med avhängningsmöjligheter på hatthylla och längre in i hallen finns dessutom två garderober som erbjuder förvaring. Vidare in i lägenheten finner ni köket som är ljust och erbjuder plats för ett rymligt matbord för fyra personer får plats. Köket har gott om skåp och lådor och här trivs den matglade kocken medans gästerna kan njuta av de fantastiska utsikten som erbjuds från köksfönstret. Vardagsrummet har ett parkettgolv i ek och ett stort fönsterparti släpper in ljus vilket gör att det känns extra ljust och luftigt. Härifrån nås även balkongen som har gott om plats för bord och stolar och här sitter man gärna och avnjuter en kopp kaffe samtidigt som man njuter av den milsvida utsikten över bl.a Brunfloviken. Sovrummet är väl tilltaget och rymmer dubbelsäng och här finns fyra garderober. Badrummet är ljust och här finns tvättmaskin.

Det finns ett matkällarförråd och ett vanligt källarförråd som hör till lägenheten. Dessutom så finns det två mindre förrådsutrymmen i anslutning till ytterdörren i trapphuset.

Inom föreningen finns två kvartersgårdar, Sjöboden och Pionjären, som erbjuder festlokal, bagarstuga, bastu och solarium. I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, bensinstation, restauranger, goda busskommunikationer, till närmaste gym är det ca 150 m och i Brunflo finns ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Ta chansen att förvärva en trevlig lägenhet i ett trivsamt och lugnt område!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.