Fagervallsgränd 15A

Slutpris

795 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fagervallsgränd 15A (Östersund)

Optimal 1: a med balkong, stort kök och där bredband ingår i avgiften

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  41 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  2 431 kr

Välkommen till en ljus och tilltalande lägenhet med lugnt och fördelaktigt läge där allrum, balkong och kök är belägna mot lugn gata och innergården.

Här ryms på denna välplanerade yta allt som kan behövas i en etta. Lägenheten består av rymlig hall, halvkaklat badrum med badkar, stort allrum samt stort kök med gott om plats för matbord med rum för 4 personer. Allrummet kan med fördel inredas med plats för sovrum och sällskapsdel. Lägenheten bjuder på 50-tals charm med nyslipad stavparkett och fönsterbrädor i marmor.

Belägen i populära BRF Björktrasten med god ekonomi där flera större renoveringar har utförts de senaste åren. Här ingår både bredband och tv i månadsavgiften. Bostaden finner ni i grönskande Odenslund ett stenkast från Tegelplans serviceutbud och närhet till gymnasieskolor, universitet, mataffär och gym. Dessutom är centrala Östersund endast en kort promenad eller cykeltur bort. Flera bussar passerar även området för den som önskar åka kollektivt.

Välkomna på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område