Odenskogsvägen 54, Odensala

Slutpris

1 100 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Odenskogsvägen 54, Odensala (Östersund)

Rymlig fyrarummare

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  93 m²
 • Våningsplan
  1 av 4
 • Månadsavgift
  3 811 kr

Äntligen kan vi erbjuda en stor fyrarummare i detta trivsamma och populära område. Lägenheten har utmärkt planlösning, bra läge och hiss. Här finner ni ett ljust vardagsrum, kök, rymlig matplats, 3 sovrum, två badrum, och solig balkong mot söder. Lägenheten ligger en trappa upp i huset med loftgång utanför entrén där utrymme finns för sittbänk.

Entrén och hallen välkomnar med goda förvaringsmöjligheter. Den delvis öppna planlösningen mellan vardagsrum och matplats ger en mycket luftig och rymlig känsla i bostaden. I vardagsrummet finns dessutom ett stort fönsterparti som ger ett trevligt ljusinsläpp och bjuder på utsikt mot grönområde. Här erbjuds ni två badrum, ett med dusch och ett med badkar och tvättmaskin. Lägenheten har tre ljusa sovrum där det större har utgång till den soliga balkongen som rymmer plats för bord och stolar. På balkongen njuter ni av stillheten och solen under stora delar av dagen och långt in på kvällen. Köket är praktiskt planerat med gott om skåp och lådor och är utrustat med moderna vitvaror. Lägenheten har goda förvaringsutrymmen i garderober och den stora klädkammaren som rymmer det mesta.

Här bor man i en välskött och trivsam förening med samlingslokal, bastu och cykelförråd. Här ordnas gemensam fester, bingoslinga och julgröt för de boende i föreningen. På den grönväxta innergården finns lekplats, grillplats och fina boulebanor som används flitigt under sommarhalvåret. Här bor ni med närhet till bussar, skola, dagis och en populär matvarubutik.

Välkommen.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område