Strandgatan 22, Centralt

Slutpris

2 125 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Strandgatan 22, Centralt (Östersund)

Fantastiskt rymlig och ljus hörnlägenhet med stor balkong, centralt läge och sjöutsikt. Hiss finns!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  107 m²
 • Våningsplan
  2 av 4
 • Månadsavgift
  5 614 kr

Välkomna till en bostad med mycket eftertraktat läge på Strandgatan, här erbjuds nu denna rymliga hörnlägenhet med tilltalande planlösning. Här bor ni bekvämt i hus med hiss och med stora fönster som ger ett mycket generöst ljusinsläpp. Gott om förvaring med dubbla klädkammare och inbyggda garderober i samtliga sovrum. Dessutom finner ni här en härligt rymlig balkong med sjöutsikt och unikt sexkantig arkitektur. Från bostaden har ni endast ett stenkast till Badhusparken och vidare på härliga promenadstråk längs Storsjöns strand. Bostadsrättsföreningen Borgmästaren 4 är belägen med lugnt läge strax utanför Östersunds stadskärna med närhet till affärer, kommunikationer och nöjen.

Lägenheten på tre rum och kök är mycket välplanerad och består av två sovrum, stort badrum, kök med matplats vid burspråk samt ett rymligt vardagsrum med utgång till väl tilltagen balkong med sjöutsikt.

Här bor ni i en familjär och lugn, mindre förening och tar enkelt hissen både upp till lägenheten och till förråd samt tvättstuga högst upp i huset. Garage och carport finns för medlemmarna att hyra på innergården.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

I Östersunds centrum finns allt inom bekvämt avstånd. Här finns en livskraftig stadskärna med butiker och företag för alla smaker. Flera populära cafeer och restauranger. Välsorterade matbutiker. Till strandpromenaderna vid Storsjön är det bara några få kvarter. Där finns också båthamnen, välbesökt sommarrestaurang och badhusparken att njuta av både sommar och vintertid.