Vålådalsgränd 67, Torvalla

Slutpris

900 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vålådalsgränd 67, Torvalla (Östersund)

Radhuslägenhet i 2 plan med barnvänligt och insynsskyddat hörnläge. Renoverat badrum!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  106 m²
 • Månadsavgift
  6 296 kr

Välkomna till detta trivsamma fyrarumsradhus i 2 plan med bästa hörnläge i barnvänligt område. På framsidan erbjuds egen stenbelagd gård inramad av nyligen uppfört staket och farstukvist under tak. På den privata och insynsskyddade baksidan erbjuds ni bra solläge, altan under tak, lättskött gräsmatta samt odlingsmöjligheter.

Bostaden har tre sovrum samt ett förråd. Ett sovrum samt förrådet är beläget på entréplan och två sovrum finns på övre plan. På övre plan finns ett badrum som är stilrent renoverat 2018 och erbjuder badkar. På det nedre planet finns en toalett som även är inredd som tvättstuga med tvättmaskin.

I närområdet finns flera skolor och förskolor och härifrån är det ca 1 km med fina promenadstråk till Torvalla centrum där affär, skola, fritidsgård, bibliotek, restaurang, frisör, sporthall och post finns. Bra bussförbindelser finns till Östersunds centrum.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område