Allégatan 24 F, Odenslund

Slutpris

1 595 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Allégatan 24 F, Odenslund (Östersund)

Helfräsch lägenhet med öppen planlösning

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  80 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  4 098 kr

Helfräsch lägenhet med öppen planlösning. Här välkomnas ni med egen ingång i markplan och har du nu chansen att bosätta dig i lummiga och lugna Odenslund. Här bor du i trivsamma kvarter med radhuskänsla i en ljus och fräsch lägenhet som helrenoverades ca 2010. Lägenheten bjuder på öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum inbjuder till gemenskap. Modernt kök från HTH som med barbänk mellan kök och vardagsrum gett lägenheten en helt ny och tilltalande planlösning . Vita luckor och mörk stenskiva matchas till det och skåp och lådor erbjuder gott om förvaring. Köket är ljust med härligt ljusinsläpp samt halv glasvägg om avgränsar mot trappan, spotlights i tak och trivsamma detaljer. Lägenheten har genomgående ljust målade väggar och enhetligt trägolv. Härligt badrum som stilrent renoverats med grått klinkergolv med golvvärme och ljust kaklade väggar. Här erbjuds badkar med duschvägg och tvättmaskin. Två rymliga sovrum och gott om förvaring i garderober i både sovrum och walk in closet. Härlig och tilltalande balkong med kvällssol och golv av trätrall.

Området är omtyckt och passar både den yngre och den äldre. Här finns lekplatser med sandlådor och i områdets direkta närhet ligger en förskola. I grannskapet finns café, Frejas bakeri och Linnean blommor och design. Denna lägenhet måste ses och upplevas, välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.