Stenstigen 2 A, Eriksberg

Slutpris

1 950 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Stenstigen 2 A, Eriksberg (Östersund)

Ljus och tilltalande, helrenoverad fyra med mycket attraktivt läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  81 m²
 • Månadsavgift
  3 640 kr

Nu finns möjligheten att förvärva en stor och rymlig lägenhet med hörnläge i ett mycket attraktivt område nära Östersunds skidstadion. Här flyttar ni in i en smakfullt helrenoverad fyra med exklusiva designtapeter på väggarna och njuter av kvällssolen på balkongen och härlig utsikt från ett av sovrummen.

Välkomnande entré med utrymme för klädavhängning rakt fram, från den inre hallen har ni god överblick över lägenheten och ljusinsläpp från tre väderstreck.

Till höger finner ni köket som renoverades 2012 med stilrena och moderna färgval. Köket har generösa bänkytor för matlagning och påkostade vitvaror med induktionshäll samt både inbyggd ugn och microvågsugn. I köket finns utrymme för matplats vid fönster som erbjuder bra ljusinsläpp och utsikt mot villaområdet Eriksberg.

Trivsamt och lättmöblerat vardagsrum där utrymme finns för både en större matplats för middagsbjudningar och sällskapsdel med soffa och fåtöljer. Härifrån nås balkongen med bra läge i väst som erbjuder härlig kvällssol.

Det helkaklade badrummet som renoverades av föreningen 2012 med stilrena och moderna färgval är utrustat med golvvärme och infällda spotlights som är dimbara. Här är förberett för tvättmaskin.

Tre rymliga sovrum med enhetliga golv och stilrent tapetserade väggar, där ett av sovrummen vetter mot innergården och den härliga utsikten, det andra mot Eriksbergsvägen och det tredje är beläget mot lugna Stenstigen.

Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och har en trevlig gästlägenhet som är belägen i samma hus och går att hyra för 250 kr/natt. Denna är utrustad med wc, dusch och ett pentry. Tvättstuga finns i grannhuset och det är lätt att få tvättider. Ett större källarförråd och ett matkällarförråd hör till lägenheten som även dessa är belägna i samma hus tillsammans med ett stort rum för cykelförvaring.

Här bor ni verkligen med bästa tänkbara läge! Från lägenheten tar det endast ca 10 minuter att gå ner till centrum och endast några minuters promenad bort ligger campus. I närområdet finns en matvarubutik med postservice och närmaste busshållplats finns längs Eriksbergsvägen endast ca 50 meter från lägenheten. Ett stenkast bort finner ni Björkbackaparken, belysta längdskidspår och bouleplan. I omtyckta Karlslund finns även frisör, skolor, dagis och restaurang. Här bor och trivs människor i alla åldrar.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område