Risslersgatan 19 B, Frösön-Hornsberg

Slutpris

2 100 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Risslersgatan 19 B, Frösön-Hornsberg (Östersund)

Topprenoverat med bästa läge på Frösön

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  78 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  2 325 kr

Renoverat drömboende på Frösön i bostadsrättsförening med mycket låg månadsavgift samt gångavstånd till lokal service och till Östersunds stadskärna. Lägenheten har genomgått en total förändring där vardagsrum, kök och matplats har en modern öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier.

Välkommen in i denna stilrena lägenhet där alla ytskikt är renoverade med enhetliga materialval och smakfull ljus färgsättning. Kök, matplats och vardagsrum bildar en härlig öppen enhet där ni kan umgås med både släkt och vänner med en härlig känsla av rymd och atmosfär. Modernt kök med bardel där ni har gott om förvaringsutrymmen i skåp med dämpade lådor och bra avlastningsytor. Att laga mat är en fröjd i detta kök. Mycket ljus och kontakt med alla gäster som befinner sig i sällskapsutrymmena. Master bedroom har vackra ytskikt och en fantastisk walk-in-closet som ni kommer få mycket glädje av. Balkong med eftermiddags- och kvällssol. Påkostat badrum som har klinker, golvvärme och kaklade väggar med mosaik i duschhörnan med takdusch.

På innergården finns en gräsmatta som passar utmärkt för fotboll eller småttingar med spring i benen. Här finns även en lekplats med lekstuga och sandlåda. Sommartid finns här trädgårdsmöbler och grill.

Brf Fiskalen är en stabil bostadsrättsförening med välskött ekonomi. I föreningen finns både tvättstuga, cykelförråd och ett källarförråd som hör till lägenheten. Härifrån är det knappt 10 minuters promenad in till stan och i närheten finns matvarubutik, café, restaurang och bensinstation. Busshållplatsen ligger ett stenkast från huset.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område