Nävervägen 12, Torvalla

Slutpris

675 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Nävervägen 12, Torvalla (Östersund)

Nytt och fräscht

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1,5 r.o.k.
 • Boarea
  50 m²
 • Månadsavgift
  3 426 kr

Välkommen till denna goda pärla! Här bor du bekvämt i markplan med lugnt och skyddat läge. Föreningen som är säljare har låtit helrenovera lägenheten som nu andas nyproduktion och bara väntar på att någon skall flytta in. Här är det enkelt att trivas såväl inne som ute! Genomgående vitmålade väggar som matchas till enhetligt ekparkettgolv. Ljust och fint kök med där allt är nytt och oanvänt, härifrån når du uteplatsen som vetter mot sydväst. Badrummet är stort och rymligt som renoverats med våtrumsmatta och kakel. Lugnt och trivsamt område med närhet till skola, förskola och allmänservice. Varmt välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.