Höglekardalens Semesterby, Bydalsfjällen

Slutpris

1 985 613 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Höglekardalens Semesterby, Bydalsfjällen (Åre)

Med bästa läge i Höglekardalen!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  81 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  2 253 kr

Storsjömäklarna har nöjet att i samarbete med Höglekardalens Semesterby erbjuda 14 nyproducerade lägenheter med hög standard och bekvämt ski in-ski out läge med gångavstånd till allt ni behöver under fjällsemestern! Tre stycken byggnader är under uppförande i fjällsluttningen och försäljningen är i full gång. 12 stycken lägenheter är redan sålda och här presenteras en av de två som fortfarande finns kvar till försäljning:

Välkommen till en fantastiskt trevlig och tilltalande lägenhet med storslagen utsikt och egen uteplats med suveränt solläge! Här bor man granne med skidbacken och kan i lugn och ro sitta på den egna uteplatsen och samtidigt hålla ett öga på barnen i backen. En stund i den egna bastun innan middagen kan vara skönt efter en lång dag på fjället. Lägenheten har genomgående hög standard och stilrena materialval i neutrala färger som faller de allra flesta i smaken. Planlösningen är väl genomtänkt och lägenheten upplevs mycket rymlig med kök och storstuga i öppen planlösning med stora fönster mot dalgången vilka ger ett generöst ljusinsläpp och bjuder på en fantastisk utsikt över fjällvärlden! De 81 väldisponerade kvadratmetrarna rymmer även fyra rejäla sovrum, en mindre toalett samt ett helkaklat badrum med fönster och bastu. I entrén finns torkskåp och gott om plats för klädavhängning. Hela lägenheten har behaglig golvvärme och en praktisk skidbod finns i anslutning till entrén. Det finns möjlighet att köpa lägenheten fullt möblerad och utrustad enligt bilderna. Goda uthyrningsmöjligheter. Välkommen!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

Vägbeskrivning

Från Östersund kör E 14 mot Åre. Innan Mattmar ta väg
321 mot Hallen. Vid kyrkan i Hallen sväng höger
mot Bydalen-Höglekardalen.