Höglekardalens Semesterby, Bydalen

Slutpris

1 694 915 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Höglekardalens Semesterby, Bydalen (Åre)

Med bästa läge i Höglekardalen!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  69 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  1 923 kr

Storsjömäklarna har nöjet att i samarbete med Höglekardalens Semesterby erbjuda 14 nyproducerade lägenheter med hög standard och bekvämt ski in-ski out läge med gångavstånd till allt ni behöver under fjällsemestern! Tre stycken byggnader är under uppförande i fjällsluttningen och försäljningen är i full gång. Inflyttning beräknas till december 2010. 10 stycken lägenheter är redan sålda och här presenteras en av de fyra som fortfarande finns kvar till försäljning:

Välkommen till en fantastiskt trevlig och tilltalande lägenhet med storslagen utsikt och egen uteplats med suveränt solläge! Här bor man granne med skidbacken och kan i lugn och ro sitta på den egna uteplatsen och samtidigt hålla ett öga på barnen i backen. En stund i den egna bastun innan middagen kan vara skönt efter en lång dag på fjället. Lägenheten har genomgående hög standard och stilrena materialval i neutrala färger som faller de allra flesta i smaken. Planlösningen är väl genomtänkt och lägenheten upplevs mycket rymlig med kök och storstuga i öppen planlösning med stora fönster mot dalgången vilka ger ett generöst ljusinsläpp och bjuder på en fantastisk utsikt över fjällvärlden! De 69 väldisponerade kvadratmetrarna rymmer även tre rejäla sovrum, en mindre toalett samt ett helkaklat badrum med fönster och bastu. I entrén finns torkskåp och gott om plats för klädavhängning. Hela lägenheten har behaglig golvvärme och en praktisk skidbod finns i anslutning till entrén. Möjligheter finns att påverka färg- och materialval på inredningen. Det finns också möjlighet att köpa lägenheten fullt möblerad och utrustad enligt bilderna. Goda uthyrningsmöjligheter. Välkommen!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

Bydalsfjällen - En dalgång med svängrum!

Här är det verkligen genuint och gemytligt. Här finns äkta omtanke, ett personligt värdskap som gör det enkelt och trivsamt att vara gäst. Här kan ni få ett personligt möte, bara ni och fjället och ett trevligt äventyr som ger minnen för livet. I Bydalsfjällen ingår destinationerna Höglekardalen, Bydalen, Fjällhalsen och Gräftåvallen.

I Bydalen, mitt i de vackra Bydalsfjällen, bor du mitt i den storslagna naturen. Känn friheten och ta för dig av äventyren. Vandra längs de rösade lederna på fjället och njut av den friska rena bergsluften. Det finns många möjligheter i Bydalsfjällen. Som exempelvis, förstklassigt fiske, skotersafari, fjällridning på nordsvenska hästar med guide och massor av sevärdheter. Eller ta en tur med båt, kanot eller mountainbike som du hyr direkt på plats. Från Östersund och flygplatsen är det ca 6 mils bilfärd. Under vintersäsongen går länstrafikens bussar mellan Östersund och Bydalen.

Bydalen ligger naturskönt beläget mitt i skidsystemet, och här åker du skidor direkt från stugan ut i hela skidsystemet. Bydalens Wärdshus är en av de naturliga samlingsplatserna i dalen. Hit vänder du dig för mat, dryck, umgänge, information i receptionen, bastu, badtunnebad, underhållning och konferens.
I restaurangen finns allt från lunchmeny med dagens rätt till mycket fina 7-rättersmenyer med lokala råvaror.

Runt restaurangen i centrum finns allt nära till hands. Skidshop/ skiduthyrning, skipassförsäljning, reception och livsmedelsaffär, allt i samma byggnad.

Lite längre in i dalen återfinns restaurang Drommen där det serveras god och vällagad mat, smörgåsar, dagens lunch, våfflor eller varför inte en cappuccino och en kula vaniljglass. Kvällstid förvandlas restaurangen till en mysig fjällrestaurang. På menyn blandas svenska klassiker med Jämtländska inslag av ren, röding och ostar från Skärvången. Mat och goda viner i ljuv harmoni är ett brinnande intresse för sommelieren Marie Sällström. After ski vid brasan efter dagens slut är självklart för både stora och små. Temakvällarna på restaurang Drommen som tyrolerafton, grillafton och pizza buffé ska man inte heller missa.

Läs mer på www.bydalsfjallen.se, www.bydalen.com, www.hoglekardalen.com

Vägbeskrivning

Från Östersund kör E 14 mot Åre. Innan Mattmar ta väg
321 mot Hallen. Vid kyrkan i Hallen sväng höger
mot Bydalen-Höglekardalen. Väl framme i Höglekardalen svänger ni vänster in på vägen som går parallellt med Dromliften.