Lillsjöhögen 476, Lillsjöhögen

Slutpris

1 500 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lillsjöhögen 476, Lillsjöhögen (Östersund)

Stort sutteränghus i populära Lillsjöhögen!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  144 m²
 • Tomtarea
  2 543 m²
 • Driftskostnad
  29 496 kr/år

VISNING INSTÄLLD! Kontakta mäklaren för mer info!

Huset bjuder på flertalet sovrum, stora sällskapsytor och en trevlig braskamin i nedre plan. Från huset har man vacker utsikt mot sjön som är ett stenkast bort och på den inglasade balkongen sitter man mer än gärna och njuter av en kopp kaffe och utsikten.

Tomten är stor och består av gräsmatta, träd, buskar och trädgårdsland. På den övre delen, mot skogskanten, finns redskapsbod och förrådsbyggnader. På andra sidan vägen finns servitut för båtplats.

Huset har under årens lopp byggts till och byggts om. Idag finns det köksavdelning på båda våningsplanen men det går givetvis att återställa till hur det ursprungligen har sett ut om så önskas. Med hela fem potentiella sovrum är det perfekt för den stora familjen och badrum finns på båda planen varav ett i anslutning till bastun. På det övre planet finns två balkonger varav den större är inglasad. Härifrån har man fin utsikt mot vattnet och tomten. I anslutning till entrén på det nedre planet finns en stensatt uteplats där bord och stolar får plats.

Lillsjöhögen ligger cirka 30 kilometer öst om Östersund. Lillsjöhögen sjuder av liv och massor med barn. Byn har ett nybyggt klubbhus intill den unika stavkyrkan. Den aktiva sportklubben ordnar fler aktiviteter. Vintertid finns det ett 2,4 kilometer långt elljusspår och man brukar också preparera ytterligare ett spår. Det finns många skoterspår åt alla olika håll och ett utbrett skoterintresse så på vinter anordnas det även skotersafari. Det anordnas fisketävlingar, familjedagar, gympa och mycket annat. Det finns en fin bagarstuga som hyrs ut till den som vill baka sitt egna tunnbröd. Det finns tennisbana som vintertid görs om till skridskobana. En jättefin volleybollplan finns också samt byns populära badplats. Här finns gungor, bastu och mycket annat. Det finns en förskola i byn och närmaste grundskola blir i Bringåsen, ditt går det skolskjuts. Bra med busskommunikationer in till Östersund.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område