Optand 1:43, Optand

Slutpris

485 000 kr

Intresserad?

Denna tomt är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Optand 1:43, Optand (Östersund)

Villatomt i Optand med utsikt mot Storsjön!

  • Typ
    Villatomt
  • Tomtarea
    3 430 m²

Välkomna till en trivsam och stor villatomt i Optand med härlig utsikt över landskapet och Storsjön. Tomten ligger med ett fint läge intill Vibäcken och är en lucktomt mellan en permanent fastighet och en fritidsfastighet.

Ta chansen till ett liv på landet med närhet till natur och vatten. Med ett lugnt och fint läge och endast 15 minuter från stadskärnan blir det inte bättre! Tomten är på 3 430 kvm och det finns förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus. Byggnaden ska anpassas till kulturmiljön med avseende placering, materialval, volym och färgsättning bl.a. Möjlighet till kommunal v/a anslutning och även möjlighet till fiberanslutning via IP-only finns givetvis.

Närmaste skola och fritids finns i Torvalla där flertalet förskolor finns samt grundskola. I Torvalla finns även livsmedelsbutik, bensinmack, restaurang och butiker. Till Brunflo är det ca 5 km och där finns det belysta skidspår, sporthall och badhus. I Odensala, ca 9 km från fastigheten, finns det stora badhuset med relaxavdelning och gym. Bra cykelvägar mot Östersund och bra bussförbindelser.

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande tomter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

Vägbeskrivning

Från Östersund: Kör gamla Brunflovägen, ca 9 km från centrum, mot Optand. Fortsätt ca 100 m efter skylt "Ope Gård" och sväng höger vid skylt Vibäcksvägen. Fortsätt rakt fram i den fyrvägskorsning som kommer nästan direkt och kör till dess att åkermarken börjar. Framme!