Sandnäsvägen 29, Dvärsätt

Accepterat pris

4 975 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Sandnäsvägen 29, Dvärsätt (Krokom)

Nybyggt påkostat bostadshus vid Storsjön

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  165 m²
 • Tomtarea
  726 m²
 • Driftskostnad
  30 400 kr/år

Välkomna till vackra Sandnäset i Dvärsätt, där Storsjön speglar sig i fonden, och denna nybyggda friliggande villa med strandnära läge där ni bara har några meter till vattnet som ni kan doppa fötterna i. Bostadshuset är ett arkitektritat lösvirkeshus med modern karaktär, stora sällskapsutrymmen i öppen planlösning med generösa fönsterpartier mot Storsjön. Kom in och njut av atmosfären med den fantastiska takhöjden mot nock som ger en härlig rymd och dynamik med den öppna planlösningen i sällskapsutrymmena.

Detta påkostade bostadshus har uppförts på betongplatta med golvvärme som har stilrena enhetliga enstaviga trägolv i ek i sällskapsutrymmena, kök från Myresjökök, två badrum med hög standard samt allmänt smakfulla materialval.

Välkommen in genom ytterdörren på entréplanet och upptäck redan här närheten till Storsjöns vatten genom de generösa fönsterpartierna. Här möts ni också av husets hjärta med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning där ni med glädje umgås med både släkt och vänner. Här kan ni koppla av och njuta av härliga middagar tillsammans med era nära och kära i bästa tänkbara miljö. Kök med köksö som inbjuder till matlagning där det är generöst med förvaring, arbetsytor och moderna detaljer som underlättar för både små och stora middagsbjudningar. I sällkapsutrymmena har ni plats för ett stort matbord och i vardagsrumsdelen kan ni koppla av och njuta av utsikten och värmen från den specialdesignade braskaminen. Den härliga altanen har stor potential med plats för både matgrupp, stor sittgrupp och soldäck där ni kan njuta av solen och värmen under varma sommardagar. Här är alltid vattnet närvarande och inbjuder till dopp eller bara som avkoppling efter en hård arbetsdag. Bostadshuset har två påkostade badrum med stilrena stora klinkerplattor, golvvärme och helkaklade väggar. Badrummet på övre plan ger en underbar känsla med dess storlek och härliga ljus från stora fönsterpartier. Badrummet är utrustat med både takdusch, rejält badkar, dubbla tvättställ och bra med förvaring. Master bedroom har fönster och möblerbar balkong mot Storsjön. Här får ni avskildhet och sova gott. Allrummet på övre plan är öppet mot entréplanet vilket ger en härlig känsla och atmosfär. Här finns möjligheten till ytterligare ett sovrum vid behov. Tvättstugan på entréplanet är en dröm med dubbla tvättmaskiner, bra förvaring och avlastningsytor. Vidbyggt isolerat garage med golvvärme som nås via tvättstugan. Stor förrådsdel och automatisk fjärrstyrd port, Bergvärme ger låga driftskostnader. Ny asfalterad uppfart.

Här bor ni ett stenkast från Storsjön där ni kan utnyttja närheten till vattnet på bästa sätt. Gångavstånd till förskola och allmän badstrand med brygga. Möjlighet till båtplats vid någon av båthamnarna. I Dvärsätt finns skola årskurs 1-6, golfbana samt en liten matbutik. Till vackra Sandnäset golfbana är det gångavstånd. Krokoms centrum som ligger inom ca fem minuters bilväg finns all kommunal service. Bra bussförbindelser till både Krokom och Östersund. Till Östersund centrala delar tar det ca 15 minuter.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  165 m²
 • Biarea
  45 m²
 • Tomtarea
  726 m²
 • Beteckning
  Fannbyn 1:128
 • Pantbrev
  3 230 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Entréplanet erbjuder kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning med fantastisk rymd där takhöjden är magnifik och öppen mot nock. Kök med köksö, smakfulla materialval anpassat för matlagning och bra förvaring. Utgång till stor altan på 80 kvm mot Storsjön. Vardagsrum och matrum med plats för stort matbord, värmande braskamin och generösa fönsterpartier med utsikt mot Storsjön. Ett sovrum/ arbetsrum och badrum med duschhörna. Hall med klinkergolv och bra utrymme för ytterkläder. Från hall ingång till rymlig tvättstuga med en stor praktisk klädkammare, groventré samt vidbyggt garage med förrådsdel. Golvvärme i hela entréplanet, infällda spotlights med dimmerfunktion samt allmänt påkostade materialval.

KÖK
Kök som har makalös takhöjd mot nock i öppen planlösning mot matrum och vardagsrum samt generösa fönsterpartier som ger mycket ljus och vacker utsikt mot Storsjön. Smakfullt färgsatt kök med köksö som har extra ho, stor induktionshäll samt förvaring i skåp och lådor. Stommar och köksluckor från Myresjökök. Stilren vit kökslucka med dämpade utdragslådor och skåp samt gott om förvaringsutrymmen. Liggande kakel som stänkskydd och påkostad granitbänkskiva samt köksblandare med rörligt duschmunstycke. Köket är maskinellt utrustat med Siemens vitvaror. Stor kyl & frys, induktionshäll, rostfri fläktkåpa med motor på taket för lägre ljudnivå, inbyggnads varmluftsugn med självrengöring och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från - 12. Enhetligt enstavigt trägolv i ek i samtliga sällskapsrum och sovrum. Kök har fondvägg av liggande träpanel.

VARDAGSRUM & MATRUM
Vardagsrum & matrum i öppen planlösning med värmande braskamin. Plats för stort matbord. Enstavigt trägolv i ek, målade väggar och fönsterpartier med utsikt mot Storsjön.

ALTAN
Altan på ca 80 kvm i strandnära läge vid Storsjön. Fantastisk milsvid utsikt över både sjö och land. Eftermiddags och kvällssol.

SOVRUM/ ARBETSRUM
Sovrum/ arbetsrum som har enstavigt trägolv i ek, målade väggar, två garderober och fönsterpartier åt två håll.

BADRUM
Badrum med stora klinkerplattor, golvvärme, helkaklade väggar och infällda spotlights med dimmerfunktion. Utrustat med duschhörna med takdusch & glasdörr, tvättställ, hyllor, wc-stol och handukstork.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med groventré som har klinker, golvvärme och målade väggar. Liggande kakel ovanför praktisk laminatbänkskiva. Underskåp och överskåp för bra förvaringsmöjligheter. Rostfri tvättho, engreppsblandare och fem garderober. Två tvättmaskiner och en torktumlare samt välplanerade torkmöjligheter för mycket tvätt. Ingång till vidbyggt garage med förrådsdel.

HALL
Hall med klinker, golvvärme och målade väggar. Runt fönster mot entrésidan. Bra utrymme för ytterkläder.

ÖVRE PLAN
Övre plan har allrum öppet mot entrésidan, två sovrum, stort badrum och balkong med utsikt över Storsjön. Enhetligt enstavigt trägolv i ek i alla rum.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har enstavigt trägolv i ek, målade väggar, garderobsvägg samt fönster och balkongdörr mot Storsjön. Möblerbar balkong med vacker utsikt samt eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM
Sovrum som har enstavigt trägolv i ek, målade väggar, två garderober och högt liggande fönster med bra ljusinsläpp.

ALLRUM
Allrum med enstavigt trägolv i ek, målade väggar och fantastisk rymd mot entréplanet. Utgång till balkongen mot Storsjön. Förberett för ytterligare ett sovrum vid behov.

BADRUM
Rymligt badrum med stora klinkerplattor, golvvärme, helkaklade väggar och infällda spotlights med dimmerfunktion. Utrustat med lyxigt badkar, duschhörna med takdusch & glasvägg, dubbla tvättställ med lådor och vägghängd wc-stol.

TV

Tv via fiber från Telia.

Internet

Bredband via fiber från Telia för internet och ip-telefoni.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2-planshus
 • Byggår
  2012
 • Grund
  Platta på mark med golvvärme
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Liggande träpanel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2018-08-29
 • Prestanda
  62 kWh/m²/år
 • Energiklass
  B

Exteriör

Tomt

Tomtarea 726 m² (friköpt). Välplanerad tomt med strandnära läge vid Storsjön.

Uteplats

Altan på ca 80 kvm med fantastisk milsvid utsikt över Storsjön och bygden. Eftermiddags- och kvällssol.

Parkering

Vidbyggt isolerat garage på betongplatta med golvvärme, avlopp och förrådsdel. Automatisk fjärrstyrd garageport.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  15 000 kr
 • Vatten/avlopp
  9 000 kr
 • Samfällighet
  2 400 kr
 • Försäkring
  4 000 kr

Totalt: 30 400 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av tre personer i hushållet. I vatten/ avlopp ingår renhållning. Årsförbrukning el 13 500 kwh inklusive hushållsström.

Observera att driftskostnader kan skijla sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  2 128 000 kr
 • Byggnad
  1 579 000 kr
 • Mark
  549 000 kr
 • Värdeår
  2012
 • Fastställd
  2015
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Krokom Fannbyn GA:10

Plan­bestämmelser

Detaljplan (2009-02-11) , Ändring av detaljplan (2010-04-29)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2018-08-27 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkommen till Sandnäset
Välkommen till Sandnäset
Hörntomt i direkt anslutning till vattnet
Hörntomt i direkt anslutning till vattnet
Öppet planlösning med charm och rymd
Öppet planlösning med charm och rymd
Öppet med fantastisk takhöjd
Öppet med fantastisk takhöjd
Kök att trvias och umgås i
Kök att trvias och umgås i
Snyggt och praktiskt
Snyggt och praktiskt
Gott om förvaring och bänkytor
Gott om förvaring och bänkytor
Påkostade materialval
Påkostade materialval
Stor matplats för familj & vänner
Stor matplats för familj & vänner
Vardagsrum att koppla av i
Vardagsrum att koppla av i
Vardagsrum med fönsterpartier mot Storsjön
Vardagsrum med fönsterpartier mot Storsjön
Värmande braskamin
Värmande braskamin
Sandnäsvägen 29
Sandnäsvägen 29
Entrésidan
Entrésidan
Altan mot Storsjön
Altan mot Storsjön
Altan mot Storsjön med mycket sol
Altan mot Storsjön med mycket sol
Soldäck för njutning
Soldäck för njutning
Altan för både middag, avkoppling och sol
Altan för både middag, avkoppling och sol
Fantastisk vy
Fantastisk vy
Bara njut
Bara njut
Sovrum/ arbetsrum
Sovrum/ arbetsrum
Badrum med dusch på entréplanet
Badrum med dusch på entréplanet
Badrum
Badrum
Hall mot sällskapsutrymmena
Hall mot sällskapsutrymmena
Hall med klinker & praktisk förvaring
Hall med klinker & praktisk förvaring
Tvättstuga delux
Tvättstuga delux
Bra plats för tvätt
Bra plats för tvätt
Allrum övre plan med fantastisk rymd
Allrum övre plan med fantastisk rymd
Allrum med utgång till balkong mot Storsjön
Allrum med utgång till balkong mot Storsjön
Allrum
Allrum
Allrum att trivas i
Allrum att trivas i
Master bedroom mot Storsjön
Master bedroom mot Storsjön
Sov gott mot Storsjön
Sov gott mot Storsjön
Möblerbar balkong mot Storsjön
Möblerbar balkong mot Storsjön
Påkostat exklusivt badrum
Påkostat exklusivt badrum
Duschhörna, badkar och dubbla tvättställ
Duschhörna, badkar och dubbla tvättställ
Badkar för avkoppling & njutning
Badkar för avkoppling & njutning
Sovrum övre plan
Sovrum övre plan
Stilrent och smakfullt bostadshus med tillhörande garage
Stilrent och smakfullt bostadshus med tillhörande garage
Välkomna till detta drömhem
Välkomna till detta drömhem
Altan och balkong mot Storsjön
Altan och balkong mot Storsjön
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

Dvärsätt är ett lugnt famijevänligt område med närhet till Storsjön. Här finns två förskolor och F-6 skola. Här finns matbutik med grill och lunchrestaurang. Stor möbelaffär.

I Dvärsätt finns också Sandnäsets golfbana som har tretton hål. Det finns flera bryggor med möjlighet till båtplats.

Till centralorten Krokom tar det ca 5 minuter och där finns all tänkbar närservice. Till Östersund är det ca 15 minuter med bil. Bra bussförbindelser.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.