Kopparslagargränd 6, Lugnvik

Slutpris

975 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Kopparslagargränd 6, Lugnvik (Östersund)

Nyrenoverad lägenhet med balkong mot söderläge.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  75 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  3 935 kr

Välkommen till denna renoverade och välplanerade lägenhet med balkong och eget förråd i trappuppgången. Här bor man i lugna och trivsamma kvarter i en av Lugnviks populäraste bostadsrättsföreningar.

Den välkomnande hallen bjuder på bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter i en hatthylla. Köket som renoverades 2014-2015 är stort och här finns gott om förvaring i både över- och underskåp. Matplatsen vid fönstret rymmer med lätthet 4-6 personer kring matbordet. Köket har moderna vitvaror och bra arbetsytor för gen glade kocken. Vardagsrummet som är ett rymligt rum med stora fönster som gör att det känns extra ljust och luftigt. Gott om plats finns för både tv-möbel och bokhyllor. Badrummet renoverades 2014 med svarta stilrena väggskivor och spotlights i tak och bjuder på dusch med vägg i glas och tvättmaskin. Sovrummen har bra storlek och gott om garderober. Från det ena sovrummet har man utgången till balkongen som ligger i söderläge!

Föreningen har gott om allmänna utrymmen såsom samlingslokal, bastu, gym, hobbyrum, cykelförråd och ett övernattningsrum som går att hyra för en symbolisk summa.

Bostadsområdet är mycket trivsamt med mycket grönytor att springa och leka på samt flera lekplatser i området. Närhet till grundskola 1-9, dagis, hälsocentral och bensinstation med närlivs och pizzeria. Även nära till Storsjön med fin natur samt närhet till elljusspår för skidåkning och löpning. Till Östersunds centrum är det 3 km och goda bussförbindelser finns.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område