Rettigsvägen 5, Bräcke

Slutpris

490 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rettigsvägen 5, Bräcke (Bräcke)

Charmigt & bekvämt med låg boendekostnad

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  124 m²
 • Tomtarea
  1 092 m²
 • Driftskostnad
  32 980 kr/år

Välkommen till denna trevliga fastighet som har ett bostadshus, byggt 1929, som andas en härlig charm och karaktär med tidsenliga detaljer. Här kan ni njuta av ett ljust kök med skafferi, vardagsrum med generösa fönsterpartier, tre sovrum och renoverat badrum på övre plan. Bra boendeekonomi med värmande och effektiv bergvärme.

Bostadshuset har ingång från den trivsamma innegården där ni möts av en stor hall med bra utrymme. Köket har plats för stort matbord, skafferi och gott om förvaringsutrymmen. Bra ljusinsläpp från fönsterpartier åt två håll. I entréplanet har ni också vardagsrum och matsalsrum att umgås i med både familj och vänner. Övre plan har tre rymliga sovrum och renoverat badrum med våtrumsmatta som är utrustat med dusch med vikväggar av glas. Källarplanet har gott om förrådsutrymmen och möjliggör en praktisk förvaring. Huset har fiber med bredband för internet, tv och telefoni som köparen övertar där det ingår ett grundutbud.

På tomten finns en stor garagebyggnad som har bilplats, förråd och gästrum med kamin. Automatisk fjärrstyrd garageport.

Här bor ni ett lugnt villaområde med närhet till förskola och skola. I centrum finns all nödvändig service. Bra buss och tågförbindelser både norr- och söderut.

Välkomna att kontakta mäklaren för visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område