Vinbärsvägen 35, Odensala

Slutpris

2 500 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vinbärsvägen 35, Odensala (Östersund)

Boende i avkopplande miljö

 • Typ
  Kedjehus
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  110 m²
 • Tomtarea
  565 m²
 • Driftskostnad
  35 000 kr/år

Välkomna till populära Odensala och detta praktiska bostadshus där kök och sällskapsutrymmen ligger samlade så att familj och vänner kan umgås på ett smart och trivsamt sätt. Här kommer ni att kunna njuta av två altaner som erbjuder er sol från tidig morgon till sen kväll. Området är mycket lugnt och är väl inbäddat i härlig grönska och har närhet till både förskolor och skolor samt trevliga promenadstråk i skog & mark.

Köket har öppen planlösning mot allrum med en braskamin som sprider en härlig värme. Här får ni plats med ett stort matbord där alla ryms när det är dags för kalas. Köket har lackade ljusa luckor, skafferi och gott om förvaringsutrymmen. Moderna vitvaror med stor kyl & frys. Utgång till en inglasad altan med nya ytskikt och skjutbara fönsterpartier och dörr till tomten. Här kan ni duka upp trevliga middagar och umgås med släkt & vänner och studera ljuset från solen som går ner i väster. Altanen står öppen från tidig vår till långt in på hösten. Här kan ni enkelt komplettera med infravärme eller gasolkamin när det behövs. Vardagsrummet har generösa fönsterpartier mot den välplanerade trädgårdstomten samt utgång till altan under tak som inbjuder till samkväm under varma sommardagar. Härlig välskött tomt att koppla av på. Huset har tre sovrum med bra förvaring och fönster mot trädgårdstomten. Renoverat badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Här kan ni välja mellan att duscha eller att ta ett avkopplande bad. Ljus hall med bra förvaringsmöjligheter. Isolerat garage på betongplatta som ni går torrskodd till oavsett årstid. Vidbyggt med garaget finns ett praktiskt isolerat förråd.

I Odensala trivs alla väldigt bra oavsett ålder med gångavstånd till både förskola, skolor och matbutik. Klasskompisarna finns inom gång- och cykelavstånd. Här är det bara några kvarter till både fotbollsplaner, inomhushall och elljusspår för både sommar och vinterbruk. Bra bussförbindelser och cykelvägar till stadskärnan.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.