Optand 313, Optand

Slutpris

3 250 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Optand 313, Optand (Östersund)

Lantlig och vackert belägen villa med eget stall!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  125 m²
 • Tomtarea
  7 736 m²
 • Driftskostnad
  34 392 kr/år

Välkommen till denna pärla i Optand. Huset är vackert beläget med utsikt mot Storsjön och ligger endast 12 minuters bilväg från Östersund centrum. Att bo här gör att ni erbjuds fantastiska möjligheter till ett aktivt liv. Här finns ladugård med stalldel där 2-3 hästar ryms, bryggstuga, carport och ett trivsamt boningshus där de sociala ytorna inbjuder till umgänge. Tomten är rymlig, grönskande och en bäck rinner fint över tomten. Så här bor ni i lantliga omgivningar med naturen in på knuten.

Huset är mycket trivsamt och välkomnande. På entréplanet finns ett rymligt kök som renoverades för något år sedan. Köket passar väl i den lantliga miljön som fastigheten erbjuder då här finns plats för stort köksbord där kaffesugna kan sätta sig ner en stund. På detta plan finns också ett sovrum, ett kontor som även passar som sovrum, WC-rum, och ett härligt vardagsrum med extra hög takhöjd och en värmande öppen spis som inbjuder till umgänge. På övre plan finns ett badrum med tvättmöjligheter, ett stort sovrum och ett rymligt förrådsutrymme som kan inredas ifall behovet av fler sovrum finns.

Tidigare ägare har haft travhästar, dessa hästar hade egen rasthage på tomten och träning utfördes på grusvägar i närområdet med framgång.

Välkommen på visning på detta charmiga hus med stall som är vackert belägen i härlig gårdsmiljö.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område