Hammarvägen 4, Nälden

Accepterat pris

2 980 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Hammarvägen 4, Nälden (Krokom)

Bo barnvänligt i nyckelfärdigt hus

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  7 r.o.k.
 • Boarea
  170 m²
 • Tomtarea
  1 078 m²

Välkommen till trivsamma Nälden där Anebyhusgruppen erbjuder en totalentreprenad med uppförande av ett bostadshus i 1½-plan på en attraktiv tomt med gångavstånd till både förskola och skola. Bostadhuset är ett extra generöst 1,5-planshus med hela fem sovrum och ett trivsamt övre plan. Genom ett förhöjt väggliv har både takhöjd och boarea utökats. Utrymmen som sov och badrum får allt fler möjligheter när snedtakets väggar mäter 150 cm istället för 80 cm på höjden. Komplettera gärna med flera takfönster och kanske en hel takkupa för extra ljus och rymd.

Bostadshus med god standard där entréplanet har golvvärme med öppen planlösning i sällskapsutrymmena för trivsel och avkoppling tillsammans med både släkt och vänner. Övre plan ger er avskildhet med tre sovrum där master bedroom är extra generöst tilltaget. Allrum och badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet.

Entréplanet har en välkomnande hall med klinker och golvvärme där de blöta kläderna snabbt torkar och ni redan där känner er varmt omhändertagna av huset. Genom hallen kommer ni in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljus. Kök från Ikea med gott om förvaringsutrymmen. Plats för stort matbord där både familj och vänner kan njuta av trevliga middagar. Två sovrum samt badrum och tvättstuga med våtrumsmatta och golvvärme.

Övre plan som ger er privat avskildhet här kopplar ni av i det stora allrummet med stora fönster för bra ljusinsläpp. Två barn sovrum samt master bedroom med klädkammare. Badrum med våtrumsmatta och väggmatta. Utrustat med badkar eller dusch med glasväggar. I entreprenaden ingår även en garage.

Gör det bekvämt för er och köp ett nyckelfärdigt hus till fast pris.

Här bor ni med gångavstånd till förskola och skola samt bra service. Nälden är en av Krokoms viktigaste orter där kommunen har stora planer på utbyggnad av service och kommunikation. Nälden har idag stor idrottsplats med fotbollsplaner och ishall. Välsorterad livsmedelsbutik, flera föreningar och företag. Närhet till både Nälden- och Alsensjön. Bra kommunikationer till Krokom och Östersund. Närhet till Östersund/ åre fyygplats samt fjällen i Åre och Bydalen. I framtiden kan tågstopp bli aktuellt som ger ytterligare möjligheter.

Välkomna med er intresseanmälan.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  7 r.o.k.
 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  170 m²
 • Tomtarea
  1 078 m²
 • Beteckning
  Faxnälden 2:40
 • Pantbrev
  0 kr
 • Nyproduktion
  Ja

Areauppgifter enligt ritning(ar)

Interiör

ALLMÄNT
Bostadshus, Ekonomen 170, har en genomtänkt planlösning med öppna ytor i entréplanet, 2 sovrum, badrum och tvättstuga med groventré. Övre plan har allrum, master bedroom med klädkammare, ytterligare två sovrum och badrum med badkar. Bostadshuset är i 1½-plan, 7 rok med en boarea på 170 kvm. Huset går även att få med oinredd oislerad övervåning och priset är då 2 435 000 kr.

Bostadshuset har en betongplatta med golvvärme, liggande träpanel på ytterväggarna, Elitfönster 3-glas med isolerruta, mekanisk frånluftsventilation och yttertak av 2-kupiga betongtakpannor. Ytterdörr med runt fönster. Uppvärmning med frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i entréplanet. På golven ligger slitstarka och ljuddämpande laminatgolv. Listor och foder av vitlackad furu. Släta innerdörrar med aluminium/ silverfärgade handtag/ nyckelhål.

För mer information om standard & tillval gå in på: https://issuu.com/anebyhusgruppen/docs/ekonomen_2018?e=33446126/61394097

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ planshus
 • Byggår
  2018/ 2019
 • Grund
  Betongplatta med golvvärme
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Luftvattenvärmepump
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Tomt

Tomtarea 1 078 m² (friköpt).

Parkering

Garage är ett tillval.

Ekonomi

Driftskostnader

Inga driftskostnader att redovisa

Taxering
 • Totalsumma
  127 000 kr
 • Byggnad
  0 kr
 • Mark
  127 000 kr
 • Värdeår
  2019
 • Fastställd
  2015
 • Typkod
  210, Småhusenhet, tomtmark

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Krokom Smedsåsen GA:7

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1969-12-12)

Länkar

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Bra att veta om husköpet
När ni har bestämt er för att köpa tomten, med tillhörande entrprenadkontrakt för bostadshuset, kommer två avtal att skrivas. Ett köpekontrakt reglerar köpet av tomten och upprättas av Storsjömäklarna. Sedan skriver ni också ett entreprenadkontakt som reglerar köpet av själva huset samt markarbeten. I samband med tecknandet av köpekontraktet betalar ni en handpenning om 10% av tomtens köpeskilling och resterande betalning av tomten och huset följer den betalningsplan som anges i entreprenadavtalet. Kostnader för bygglov samt kontrollansvarig ingår ej i standardpriset.

Färdigställandegaranti
Husföretaget tecknar en färdigställande försäkring och en 10-årig nybyggnadsförsäkring för husleveransen genom GAR-BO Försäkring AB.

Entreprenadgaranti
Två år efter entreprenadens färdigställande sker en besiktning av en opartisk besiktningsman och de fel som noteras är Anebyhus ansvarig för och ska åtgärdas av Anebyhus inom en av besiktningsmannen fastställd tidsperiod.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 720 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Bilder

Ekonomen
Ekonomen
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Standard interiör
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.