Fröjavägen 32, Frösön

Slutpris

2 675 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fröjavägen 32, Frösön (Östersund)

Enplansvilla med bästa hörnläge och tillbyggd carport och inrett extra rum

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  83 m²
 • Tomtarea
  587 m²
 • Driftskostnad
  32 356 kr/år

Nu har du chansen att förvärva detta mycket trevliga enplanshus med bästa hörnläge i lugnt och omtyckt kvarter på Frösön. Huset erbjuder fjärrvärme, kamin, extra inrett sovrum samt tillbyggd carport. Här bor du nära matvarubutik, förskola, skola och busshållplats.

Inbjudande framsida med asfalterad uppfart där två bilar får plats, tillbyggd carport fungerar lika bra som uterum under sommarhalvåret. Spaljén skärmar av och flyttas enkelt då bilen behöver skyddas under tak. Från bilen når du enkelt entrén till huset som ligger i direkt anslutning, hallen har praktiskt klinkergolv med golvvärme som torkar upp blöta skor. Badrummet ligger i anslutning till hallen och är helkaklat med röda mosaik detaljer. Här kan du njuta av bekvämligheter som handdukstork, golvvärme och snygg inredning med bra förvaring.

Köket är stort och rymligt med utrymme för matplats med fyra stolar, bra arbetsytor med rostfri diskbänk och rejäl bänk under fönstret. Det som tidigare var ett sovrum används idag som matrum men kan enkelt ändras om efter önskemål och behov. Huset bjuder på ytterligare två rum varav det ena är en del av det tidigare garaget.

Vardagsrummet har generösa fönster mot sydväst och altanen, när mörkret och kylan kryper på värmer kaminen skönt.

Innanför köket finns tvättstugan och det extra inredda rummet, ett perfekt tonårsrum, träningsrum eller kanske en musik studion.

Här finns allt man behöver samlat på ett plan, lättskött och solig tomt med hörnläge och allmänning intill.

Varmt välkommen!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.