Målarvägen 14, Strömsund

Slutpris

750 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Målarvägen 14, Strömsund (Strömsund)

Välplanerat hus i 1 1/2 plan, omtyckt område.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  7 r.o.k.
 • Boarea
  156 m²
 • Tomtarea
  806 m²
 • Driftskostnad
  43 500 kr/år

I lugnt och barnvänligt område ligger denna välskötta och delvis renoverade villa. I husets närhet finns lekpark, utegym samt ett skogsområde med elbelyst motionsspår. I närhet ligger också Ströms Vattudal vilken sommartid används till bad och båtutflykter samt vintertid är den perfekt att skida ut på eller ta skotern om man vill åka på en längre tur.

Huset har en bra planlösning på entréplanet. En välkomnande hall som förgrenar mod duschrum, fd. tvättstuga, två sovrum, vardagsrum och matplatsen med sin värmande täljstenskamin från Handöl. Matplatsen är central i huset och härifrån kommer ni åt det lättarbetade köket. Köket har gott om skåp till förvaring och är utrustat med kyl/frys, spis med ugn, diskmaskin och fläkt. Vardagsrummet är rymligt och härifrån kommer ni åt den soldränkta altanen med trätrall. Från vardagsrummet kommer ni åt sovrum 4 som är något större och passar perfekt som föräldrasovrum. Duschrummet på detta plan är utrustat med massagedusch, detta duschrum renoverades 2010. Från den fd.tvättstugan kommer ni åt ett mindre WC-rum, pannrum med frånluftsvärmepump och hall som leder er ut mot garaget. Vid hallen i garaget finner ni dusch (där står tvättmaskinen idag), dörr till bastu, utgång till uteplats med tak. Härifrån kommer ni även åt garaget och det rymliga sovrum 1 som är varje tonårings dröm. Från sovrum 1 kommer in åt rymlig matkällare via lucka i golvet. Garaget är utrustat med arbetsbänk, det finns gott om hyllor till förvaring och här finns golvbrunn.

Med trappa i furu direkt vid entrén tar ni er upp till övre plan som inreddes så sent som 2015. Här möts ni av ett rymligt och modernt rum som idag används som sovrum men passar lika bra som extra vardagsrum om så önskas. På detta våningsplan finns ett kontor sovrum som är ljust och trivsamt samt att det är förberett för att ha WC på detta våningsplan. Övre plan är ljust och luftigt och har snedtak vilket ökar trivseln. Under garaget finns ett utrymme som gott och väl skulle fungera som vinkällare om så önskas.

En trevlig hörntomt med gräsmatta, buskar, träd och sandlåda. I anslutning till vardagsrum finns en rymlig altan med solläge. Från hall vid garaget finns utgång till altan med tak. Garaget rymmer plats för en bli och här finns en arbetsbänk. Grusad infart med plats för två till tre bilar, vidbyggd carport med vedbod. Området (Rotnäset) är lugnt och barnvänligt med närhet till skola och barnomsorg samt till friluftsliv. Från Rotnäset går man enkelt in till Strömsunds centrum.

Välkomna!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område