Näldenvägen 4, Nälden

Accepterat pris

1 200 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Näldenvägen 4, Nälden (Krokom)

Mindre hyresfastighet med strandtomt

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  7 r.o.k.
 • Boarea
  159 m²
 • Tomtarea
  1 330 m²
 • Driftskostnad
  79 855 kr/år

Med idylliskt läge intill vattnet ligger denna fastighet med fyra mindre lägenheter. Här njuter du av strandtomt med möjlighet till egen båtplats och kanske ett dopp i det blå. Fastigheten är i välvårdat skick där löpande renoveringar gjorts b.la kan nämnas nya avloppsstammar, ny el, renoverade badrum, fjärrvärme m.m.

Huvudentrén nås från baksidan mot vattnet. Mindre trapphus där de första lägenheterna ligger en halv trappa upp. Till höger ligger lägenheten med 2 rum och kök med balkong och fin utsikt mot vattnet. Badrummet är renoverat 2012 med våtrumsmatta och helkaklade väggar, fint fönster för ljus och frisk luft. Klassiskt 50-tals kök med bruna charmiga luckor och matchande knoppar till. Delvis utbytta vitvaror och ytskikt i lägenheten.
Till vänster från trapphuset ligger det som tidigare var en fotoaffär och idag hyrs ut som 1 rum och kök om ca 45 m². Allrum med plats för säng och soffa samt matbord längre in i köksdelen. Köket kom till 2012 och är från IKEA med brun/svarta luckor och bänkskiva i bok med nedsänkt ho och spishäll, ugn och bänkkylskåp finns också. Renoverat badrum med våtrumsmatta och tapet i grått och brunt.

På övervåningen till höger ligger den största lägenheten- 3 rum och kök på ca 68 m². Planlösningen är nästan identisk som 2:an förutom ytterligare ett sovrum. Även här är det köksinredning från 50-talet och ett renoverat badrum.

Slutligen har vi den minsta lägenheten- 1 rok på 33 m². En ljus och trevlig lägenhet med allrum där säng och soffa får plats, ljusinsläpp från två väderstreck. I såväl hall som allrum är ytskikten renoverade. köket har inredning från 50-talet med målade luckor i blått och matplats för 4 personer. Separat toalett och duschrum som byggdes till 2012.

I fastigheten finns såväl vinds- och källarförvaring, varmgarage och tvättstuga.

Lummig och prunkande trädgård med lekstuga och uteplats i soligt söder. Här ligger vattnet intill och bjuder intill fiske, bad och båtmöjlighet.

Välkommen!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  7 r.o.k.
 • Boarea
  159 m²
 • Biarea
  45 m²
 • Tomtarea
  1 330 m²
 • Beteckning
  Smedsåsen 1:166
 • Pantbrev
  451 300 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

2 ROK: Lägenheten ligger på första våningen direkt till höger och är ca 58 m².

HALL
Från hallen har du god överblick över lägenheten. Till höger ligger badrummet, rakt fram vardagsrum och till vänster ligger köket. Klädavhängning till vänster via hatthylla. Ljust tapetserade väggar och äldre linoleum matta på golvet. Förvaring finns i en platsbyggd garderob.

BADRUM
Renoverat badrum från 2012 med våtrumsmatta och kaklade väggar i vitt, ljust och trevligt med stort fönster, intill finns duschhörna med draperi. Inredningen består av wc-stol och tvättställ med spegelskåp.

KÖK
Klassiskt 50-tals kök med bruna och beigea skåpluckor med matchande knoppar. Rostfri diskbänk med vitt kakel på väggen upptill, praktiskt skafferi finns vid ytterväggen. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, Från köket finns dörr in till sovrummet.

SOVRUM
Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. trevligt fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Förvaring finns i platsbyggda garderober.

1 ROK/LOKAL: Tidigare var detta en fotobutik men har av nuvarande ägare gjorts om till en lägenhet. Entrédörren till lokalen finns fortfarande kvar.

Från trapphuset och dörren kommer du direkt in till allrummet som har plats för säng och soffa. Fönster mot husets gavel och mot framsidan där den gamla dörren finns kvar.

BADRUM
Badrummet är renoverat 2012 med våtrumsmatta och tapet på väggarna i brunt. Här inne finns wc-stol, tvättställ och badkar.

KÖK
Enkelt IKEA-kök som renoverades 2012 med mörkbruna nästintill svarta luckor, till det matchas en bänkskiva i bok med infälld rostfri diskho och spishäll, väggen upptill pryds av ett vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av fläkt, ugn, spishäll samt bänkkylskåp.

3 ROK: Lägenheter ligger på andra våningen till höger från trappen och är den största lägenheten på ca 68 m².

HALL
Välkomnande hall med klädavhängning till höger. Ljust tapetserade väggar i tidstypisk stil (2012), på golvet ligger linoleum matta.

BADRUM
Ljust och fräscht badrum som renoverades 2012 med blå våtrumsmatta och helkaklade väggar i vitt. Duschhörna intill fönstret med draperi. Inredningen består av wc-stol, tvättställ med spegelskåp upptill. Trevligt fönster ger både ljus och frisk luft.

KÖK
Klassiskt 50-tals kök med bruna målade luckor där några överskåp har charmiga skjutdörrar.
Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, fläkt, spis och diskmaskin (2012).

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Utgång finns till balkongen med söderläge och fin utsikt över vattnet. Tapetserade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 1
Ligger innanför köket med ingång även från vardagsrummet, charmiga platsbyggda garderober med överskåp. Utrymme finns för dubbelsäng och byrå, stora charmiga fönster ger fint ljusinsläpp. Tapetserade väggar och laminatgolv.

SOVRUM 2
Ligger innanför köket och har plats för säng och skrivbord. Tapetserade väggar och platsmatta på golvet.

1 ROK: Ligger på andra våningen till vänster och är ca 33 kvm

HALL
Liten hall med klädavhängning till vänster samt förvaring i en liten skrubb.

ALLRUM
Ljust och trevligt rum med ljusinsläpp från två håll. Plats finns för säng och skrivbord, här inne är det ljust tapetserade väggar och plastmatta på golvet.

KÖK
Charmigt äldre men välhållet kök med målade luckor i blått. Rostfri diskbänk med stänkskydd upptill, arbetsbänk med klassiskt virrvarr mönster. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys (2012), spis (2012) endast enklare fläkt/utsug finns.

WC
Liten toalett med tvättställ och wc-stol. Äldre våtrumsmatta och målade väggar.

DUSCHRUM
Renoverat duschrum från 2012 med våtrumsmatta och tapet i choklad brunt.

Hyror: Hyror 2018

”Lokalen” ca 45 m2 3182 inkl värme, vatten och uttag för motorvärmare
1 RoK ca 33 m2 2800 inkl värme och vatten
2 RoK ca 58 m2 4016 inkl värme, vatten och uttag för motorvärmare
3 RoK ca 68 m2 4724 inkl värme, vatten och uttag för motorvärmare

Summa/månad 14 722 kr

TV

Fiberanslutning är tecknat med IP-only

Övrigt

Fastigheten har typkod 320. hyreshusenhet, huvudsakligen bostäder. Taxeringsvärde 518 000 kr varav byggnadsvärde 429 000 och markvärde 89 000 kr.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2 plan med källare och vind
 • Byggår
  1948
 • Grund
  Källare/Betongplatta
 • Grundmur
  Betong
 • Stomme
  Trä
 • Fasad
  Eternit
 • Tak
  Taktegel
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2011-05-05
 • Prestanda
  201 kWh/m²/år
Renoveringar

2000: Fjärrvärme
2002: Byttes all el, jordfelsbrytare installerat i varje lägenhet, separat elmätare

Samtliga vatten- och avloppsstammar bytta ner till källargolv (stammar i två badrum och i ett duschrum+kök bytta 2012)

2012: 3 st Motorvärmaruttag
2012: Frånluftsfläktar i tre våtutrymmen
2013: Tvättmaskin
2014: Torktumlare
2014: Frånluftsfläkt i det fjärde badrummet
Fiber via Ip-only i tomtgräns, kontrakt påskrivet (161214) men sedan har inget hänt

Övrigt

Lägenheterna har separat elmätare. Fastigheten har typkod 320. hyreshusenhet, huvudsakligen bostäder. Taxeringsvärde 518 000 kr varav byggnadsvärde 429 000 och markvärde 89 000 kr.

Exteriör

Tomt

Tomtarea 1 330 m².

Uteplats

Trätrall med sittgrupp som alla hyresgäster får nyttja.

Parkering

Det finns 3 p-platser med motorvärmare. Varmgarage i källaren med dubbeldörrar. avlopp

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  46 261 kr
 • El
  8 121 kr
 • Vatten/avlopp
  18 562 kr
 • Försäkring
  6 911 kr

Totalt: 79 855 kr/år

Taxering

Ingen taxerings­information att redovisa

Inskrivningar

Rättigheter last

Avtalsservitut Ledning Mm

Servitut

Avtalsservitut Ledning Mm

Gemensamhets­anläggningar

Krokom Smedsåsen GA:7

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1964-10-14)

Dokument

Övrig information

Om köparen är en fysisk person gäller följande: Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.
Är köparen ett aktiebolag, handelsbolag och ekonomiska föreningar är stämpelskatten 4,25 procent på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Energideklaration finns och är gjord 2011-05-05 som har utförts samma datum. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare

Bilder

Näldenvägen 4
Näldenvägen 4
Lägenhet 1
Lägenhet 1
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Lägenhet 2/Lokal
Lägenhet 2/Lokal
Kök
Kök
Den "gamla" entrén
Den "gamla" entrén
Lägenhet 3
Lägenhet 3
Hall mot kök
Hall mot kök
Kök med charmiga luckor
Kök med charmiga luckor
Sovrum 2 innanför köket
Sovrum 2 innanför köket
Kök mot hall
Kök mot hall
Kök mot sovrum 1
Kök mot sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Inbyggda garderober
Inbyggda garderober
Vardagsrum
Vardagsrum
Utgång till balkong med soligt läge mot söder
Utgång till balkong med soligt läge mot söder
Från vardagsrum mot hall
Från vardagsrum mot hall
Badrum
Badrum
Lägenhet 4
Lägenhet 4
Duschrum bakom dörren
Duschrum bakom dörren
Kök
Kök
Matplats i kök
Matplats i kök
Toalett
Toalett
Duschrum
Duschrum
Allrum
Allrum
Garderob i allrummet
Garderob i allrummet
Tvättstuga i källaren
Tvättstuga i källaren
Garage i källaren
Garage i källaren
Torkrum
Torkrum
Uteplats och lekstuga
Uteplats och lekstuga
Spegelblankt
Spegelblankt
Prova fiskelyckan
Prova fiskelyckan
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.