Lagmansvägen 111, Brunflo - Södergård

Slutpris

1 450 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lagmansvägen 111, Brunflo - Södergård (Östersund)

Renoverat radhus i familjärt område

 • Typ
  Radhus
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  111 m²
 • Tomtarea
  172 m²
 • Driftskostnad
  29 728 kr/år

Välkommen till ett mycket trevligt radhus i populära Södergård. Barnvänligt område där barnen kan springa mellan husen och leka i ett bilfritt område. Husets stenlagda entré ger ett ypperligt första intryck och tillsammans med altanen är en lika given plats som baksidan. Radhuset har renoverats löpande genom åren med b.la. nytt fräscht kök med extra stor matplats, renoverad tvättstuga och ombyggd övervåning. Ett boende för såväl den stora som lilla familjen.

Köket har smakfull inredning med vitrin dörrar, bänkskiva i granitimitation som matchas till den mosaikbeklädda väggen. Matplats har blivit betydligt större då väggen har flyttat mot sovrummet. Här finns numera rum för långbord där trevliga middagar och kalas kan hållas. Delvis öppen planlösning mot vardagsrum och hall ger ett fint ljusinsläpp genom rummen. På entréplanet inrymmer också renoverad tvättstuga, sovrum och toalett. Utgång finns till två fina uteplatser varav en är under tak.

Övervåningen är ombyggd och erbjuder numera 3 sovrum, stilfullt med enhetligt golv och ljust målade väggar.
Badrummet som ligger till vänster från trappen och har våtrumsmatta och våtrumstapet på väggarna. Badkar och takfönster bjuder in till avkoppling.

Bostadshuset har såväl fjärrvärme som fiber.

Här bor ni med gångavstånd till både förskola och skola. Närhet till strövområden och elljusspår med preparerade längdspår på vintern. I centrum finns det mesta som matbutiker, frisör, skoaffär mm. Hälsocentral finns inom bekvämt avstånd. Till busshållplats mot Östersund är det ca 5 minuters promenad från huset.

Välkomna!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område