Byvägen 65, Frösön

Slutpris

3 650 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Byvägen 65, Frösön (Östersund)

Storslaget läge med fantastisk utsikt över Storsjön!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  7 r.o.k.
 • Boarea
  151 m²
 • Tomtarea
  1 185 m²
 • Driftskostnad
  44 590 kr/år

Välkommen till Byvägen och denna fastighet som har ett bostadshus som renoverats på ett smakfullt sätt och erbjuder generösa fönsterpartier med fantastisk utsikt över Östersund och Storsjön mot Brunfloviken. Här kan ni njuta av öppna sällskapsutrymmen med värmande öppen spis med insats och samtidigt dra nytta av det fantastiska ljuset samt den härliga utsikten.

Entréplanet har en välkomnande hall med klinker och golvvärme med gott om utrymme för ytterkläder. Direkt till höger ligger det renoverade köket som har öppen planlösning mot matrummet som inbjuder till trevliga stunder för både släkt och vänner. Här har ni vacker utsikt och rikligt med ljus från stora fönsterpartier. Köket är ombyggt och renoverat med stommar och luckor från HTH, bardel med plats för ett par stolar och gott om förvaringsutrymmen. Praktiskt och bekvämt kök som gör att ni med glädje lagar mat med barnen eller i glada vänners lag. Vardagsrum i öppen planlösning mot matrum med murad öppen spis med insats som ger en härlig värme och bidrar till trivseln. Stora fönsterpartier med vacker utsikt mot Östersund och Storsjön. Balkong där ni kan stå och titta ut över vattnet och njuta av den härliga vyn. Renoverat badrum på entréplanet med klinker och golvvärme. Utrustat med dusch. Två rymliga sovrum med snygga ytskikt.

Soutterrängplanet har ett allrum med fönsterpartier med utsikt mot Storsjön. Rummet kan användas för avskildhet för familjen, tonårsbarnen eller gäster. I anslutning till allrummet finns två sovrum som har snygga ytskikt och bra ljusinsläpp. Källarplanet har separat utgång via liten hall. Renoverat badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med både dusch och badkar med tassar. Bastu finns för kylslagna tillfällen eller när lusten faller på. Rymlig tvättstuga och bra förrådsutrymmen.

Trevlig välskött plan trädgårdstomt med gott om sol. Uteplats på tomten med trätrall med plats för stor utemöbel.

På Frösöns ”framsida” är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl. a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombacke samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.

Välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område