Odensalagatan 40 D, Odenslund

Slutpris

1 150 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Odensalagatan 40 D, Odenslund (Östersund)

Trivsam tvåa med låg avgift och balkong med utsikt mot Oviksfjällen!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  55 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  2 583 kr

Välkomna till denna ljusa och trivsamma lägenhet i lugna och populära kvarter, belägen i stabil förening med låg avgift där både bredband och den fasta kostnaden för elen ingår i avgiften.

När ni kliver över tröskeln välkomnas ni här av en stor och luftig hall med avhängningsmöjligheter i både hatthylla och inbyggd garderob samt städskåp. Från den centralt placerade hallen nås alla rum i lägenheten. Vidare in i köket finner ni gott om förvaring i skåp och lådor samt goda arbetsytor för kocken. Från matplatsen har ni utsikt mot grönområde på framsidan.

En stor öppning från hallen tar er in till vardagsrummet som har ljusa ytskikt på väggarna och ett vackert parkettgolv i original. Gott om plats finns för soffa, tv-möbel och ytterligare matplats för den som önskar. De stora fönstren tillsammans med balkongdörren erbjuder ett generöst ljusinsläpp. Härifrån nås även balkongen med härlig utsikt mot Oviksfjällen och till viss del Storsjön. Balkongen i sydväst är utrustad med både trätrall och markis.

Sovrummet rymmer dubbelsäng samt sängmöbler och här finns flertalet djupa garderober som underlättar förvaringen. Det helkaklade badrummet har ljusa ytskikt och plats finns för att installera tvättmaskin.

Brf Rödstjärten är en omtyckt förening med god ekonomi och här finns trevliga innergårdar med både lekplats, utemöbler och lusthus. I föreningen finns ett övernattningsrum där vänner och bekanta kan övernatta.

Här bor ni i lugna kvarter med närhet till matvarubutik, kiosk, restaurang, konditori och gym vid Tegelplan. I närheten finns även fina parkområden. För den som önskar åka kollektivt finns hållplats på mindre än en minuts promenad. Där trafikerar buss nr 4 & 8.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.