Risslersgatan 19 B, Hornsberg

Slutpris

1 650 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Risslersgatan 19 B, Hornsberg (Östersund)

Välplanerad 4:a med låg avgift och bra läge på Frösöns framsida!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  96 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  2 729 kr

Välkomna till denna rymliga fyrarummare med låg avgift och stor potential. Belägen med mycket fördelaktigt läge på Frösön. Härifrån nås Östersunds stadskärna på bekvämt gång och cykelavstånd.

Lägenheten är mycket välplanerad med samtliga tre sovrum och badrum i anslutning till varandra, tillsammans med en inre hall där rymlig klädkammare och inbyggd garderob erbjuder praktisk förvaring.

Badrummet som renoverats av föreningen i samband med stambyte är ljust och tilltalande.

Köket har stor potential med utrymme för matplats vid fönster och här finns även möjlighet att i det anslutande vardagsrummet placera en större matsalsmöbel.

Vardagsrummet är mycket rymligt och erbjuder med sitt hörnläge ett generöst ljusinsläpp via stora fönster. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen med härlig utsikt över omgivningarna och bra läge i sydväst där solen värmer från vår till höst.

På innergården finns en gräsmatta som passar utmärkt för fotboll eller småttingar med spring i benen. Här finns även en lekplats med lekstuga och sandlåda. Sommartid finns här trädgårdsmöbler och grill.

Brf Fiskalen är en stabil bostadsrättsförening med välskött ekonomi. I föreningen finns både tvättstuga, cykelförråd och ett källarförråd som hör till lägenheten. Härifrån är det knappt 10 minuters promenad in till stan och i närheten finns matvarubutik, café, restaurang och bensinstation. Busshållplatsen ligger ett stenkast från huset.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område