Storgatan 50 B, Centralt

Slutpris

2 100 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Storgatan 50 B, Centralt (Östersund)

Stilrent & charmigt

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  98 m²
 • Månadsavgift
  4 825 kr

Välkommen till denna smakfulla lägenhet med öppen planlösning i sällskapsutrymmen, dekorativa detaljer och en unik känsla & atmosfär i vackert sekelskifteshus. Här kan ni njuta av en kreativ miljö med högt i tak, höga fönster och charmiga vackra detaljer. Lägenheten ligger mitt i stan i lugnt område med gångavstånd till all tänkbar service.

Här får nu uppleva en fantastisk rymd och mycket ljusinsläpp direkt från den inre hallen där ni har sällskapsutrymmen mot gården till vänster och två stora sovrum till höger. Lägenheten präglas av vackra originaldetaljer blandat med moderna praktiska lösningar. Köket som har renoverats -07 har en öppen lösning mot vardagsrummet för att skapa en trivsam miljö där alla ryms och kan hålla en bra dialog med varandra. Här kan ni laga mat tillsammans med släkt och vänner och bjuda in till en fördrink i tornrummet som självklart är mycket unikt och uppskattat av alla. Här kan ni också kliva ut på den möblerbara balkongen och njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Vardagsrummet har högt i tak och en vacker kakelugn som bidrar till sekelskifteskaraktären och mysfaktorn. Här kan ni koppla av och njuta av lugnet och den trivsamma atmosfären. Badrummet har renoverats med stil. Badrummet har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Två rymliga renoverade sovrum med högt i tak och stora fönster samt bra förvaring. Det finns även ett mindre rum som kan användas som sovrum som har plats för säng och.

Stabil förening i historisk byggnad med unika detaljer och karaktär. Till lägenheten kommer det att följa med en carport med motorvärmare.

Här bor ni centralt i Östersund i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger och annan service. I kvarteret finns Sportsgym Scandinavia för allsidig träning. Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Östersunds centrum finns allt inom bekvämt avstånd. Här finns en livskraftig stadskärna med butiker och företag för alla smaker. Flera populära cafeer och restauranger. Välsorterade matbutiker. Till strandpromenaderna vid Storsjön är det bara några få kvarter. Där finns också båthamnen, välbesökt sommarrestaurang och badhusparken att njuta av både sommar och vintertid.