Fröjavägen 10E, Frösödal

Slutpris

1 225 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fröjavägen 10E, Frösödal (Östersund)

Renoverad och ljus

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  75 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  4 028 kr

Välkommen till denna ljusa och renoverade gavellägenhet på första våningen. Här är det genomgående ljusa ytskikt och ekparkett i samtliga rum förutom i köket som har valnötsgolv. Badrummet renoverades 2016 och hushållsel ingår i avgiften och från den trallklädda balkongen har ni utsikt över den lugna baksidan. Här bor ni i lugna kvarter endast ett stenkast från kommunikationer och matvarubutik.

Lägenhetens vardagsrum är mycket rymligt och har plats för både soffmöbler och en matsalsmöbel om så önskas. Här finns två stora fönster och glasad balkongdörr som ger ett härligt ljus i rummet. Det fräscha och trivsamma köket från IKEA renoverades 2010 luckor och lådfronter i vitt. I köket finns gott om plats för ett normalstort matbord intill köksfönstret som bjuder på utsikt mot Fröjavägen. Båda sovrummen har nya ytskikt med ljusa harmoniska färgsättningar. Badrummet är fräscht med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Vid duschen sitter vikbara duschväggar och här finns egen tvättmaskin.

Lägenheten är belägen i en välskött och stabil bostadsrättsförening i lugna kvarter med närhet till matvaruaffär, pizzeria, gym, förskola, skola och grönområden. Vintertid nås Lövstas och Frösöbergets elljusspår inom bekvämt avstånd tillsammans med utförsåkning i Ladängen och Gustavsbergsbacken. Till Östersunds centrum är det ca 3 km och bussförbindelser med stadsbussarna

Lägenheten är trivsam och ljus och här är det bara att flytta in, välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område